Vivienne Westwood : Outside Arrivals - Paris Fashion Week - Womenswear Spring/Summer 2024
Frumusete

Pamela Anderson. Vivienne Westwood S/S 2024 show. Paris Fashion Week. Profimedia

De ce a ales Pamela Anderson să renunțe la machiaj. Vedeta din „Baywatch” a dezvăluit motivul emoționant din spatele deciziei

Pamela Anderson, vedeta iconică a anilor '90 cunoscută pentru rolul din „Baywatch”, a luat decizia de a renunța la machiaj și de a-și îmbrățișa frumusețea naturală. Recent, actrița a explicat motivul care a stat la baza acestei schimbări semnificative. 

În anii '90, Pamela era sinonimă cu machiajul puternic, gene accentuate, creion de ochi închis la culoare și buze exagerate. Însă, la 57 de ani, actrița a decis să adopte un look mai natural, diferit de imaginea sa din trecut.

Citește și: Pamela Anderson a purtat machiaj pentru prima dată în ultimii ani. Cum a apărut actrița pe covorul roșu la Met Gala 2024

Decizia de a renunța la machiaj a fost influențată de pierderea make-up artistului și prietenei sale apropiate, Alexis Vogel, care a murit după ce a fost diagnosticată cu cancer al sân. După această pierdere, Pamela a decis să nu mai angajeze un alt make-up artist și să renunțe complet la machiaj.

„Ea a fost cea mai bună. Și de atunci, am simțit că, fără Alexis, este mai bine pentru mine să nu mă machiez”, a declarat Pamela într-un interviu pentru Elle. 

Citește și: Pamela Anderson și-a schimbat radical viața. Actrița lansează o carte de bucate. Fiul ei: Sunt atât de mândru de tine

Pamela a descris noua sa abordare ca fiind „eliberatoare, distractivă și puțin rebelă”, adăugând că se simte bine mergând împotriva curentului într-o lume în care machiajul extravagant este atât de popular. Vedeta a mărturisit că a îmbrățișat îmbătrânirea și că se află într-un loc bun în ceea ce privește aspectul său.

Într-un interviu acordat revistei Allure, Pamela a discutat despre cum renunțarea la machiaj i-a dat un sentiment de libertate. Schimbarea a determinat-o să privească mai profund viața și scopului său, motivând-o să se conecteze mai autentic cu ceilalți și să găsească moduri prin care să îi ajute.

Citește și: A pornit „revoluția frumuseții naturale”, iar acum a apărut machiată. Pamela Anderson, zeiță într-un pictorial: „Este minunată!”

„Întotdeauna am simțit că există un mic monstru în interiorul meu pe care trebuie să-l scot, trebuie să-l împărtășesc. Am încercat și am început să mă simt cel mai aproape de el și îmi dă înapoi totul. Nu este vorba doar de machiaj, de scoaterea măștii, ci de de ce sunt aici, care este scopul meu, de ce rezonez cu oamenii, pot ajuta în vreun fel”, a declarat Pamela.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri