Irina Shayk/ Profimedia
Divertisment

Irina Shayk/ Profimedia

Irina Shayk, luată prin surprinde de paparazzi în Milano. Supermodelul rus încerca cu ardoare să-și ascundă machiajul strident

Irina Shayk a fost surprinsă de paparazzi pe aeroportul din Milano într-o încercare disperată de a-și ascunde fața de obiectivele camerelor de fotografiat. Ajunsă în capitala modei pentru a participa la renumita Săptămână a Modei de la Milano, Irina a atras atenția nu doar prin ținuta sa impecabilă, ci și prin gesturile sale neașteptate de a evita să fie fotografiată.

Îmbrăcată într-o rochie albă fluidă, cu o vestă elegantă, și accesorizată cu cizme înalte, Shayk a afișat un look rafinat, tipic evenimentelor de modă de talie mondială. Cu toate acestea, momentul surprins de fotografi a fost departe de a fi unul glamouros, modelul încercând cu ardoare să-și ascundă fața sub telefonul mobil.

Irina Shayk/ Profimedia
Irina Shayk/ Profimedia

Citește și: Irina Shayk, când nu vrea sa fie recunoscută. Supermodelul, într-o zi obișnuită, departe pe podiumul de modă

Deși Irina este cunoscută pentru aparițiile sale fără cusur, se pare că în această ocazie machiajul ei a fost mai intens decât de obicei. De data aceasta, Shayk ar fi optat pentru un look mai strident, probabil pregătit pentru o ședință foto sau un eveniment privat. În momentul în care a fost abordată de paparazzi, supermodelul a încercat să evite camerele, ridicându-și telefonul pentru a-și acoperi sprâncenele uriașe, desenate pe față.

Irina Shayk/ Profimedia
Irina Shayk/ Profimedia

Nu este prima dată când vedetele încearcă să evite blițurile paparazzilor în momente mai puțin dorite, însă Irina Shayk, o figură obișnuită cu lumina reflectoarelor, rareori reacționează în acest fel. Faptul că a încercat să-și ascundă machiajul sugerează că poate nu se simțea complet confortabil cu look-ul ales pentru acea zi sau nu era încă pregătită să fie fotografiată.

Citește și: Irina Shayk, în cei mai scurți pantaloni, a defilat pe stradă ca pe podium. Picioarele lungi s-au văzut în toată splendoarea

Irina Shayk este fără îndoială una dintre cele mai frumoase femei din lume. Chipul de păpușă, picioarele tonifiate și silueta desăvârșită au transformat-o într-unul dintre cele mai căutate modele din lume. Într-un interviu pentru Harper's Bazaar, rusoaica a vorbit despre cariera sa de model și a oferit câteva sfaturi cu privire la încrederea în sine.

„Trebuie să înveți să te iubești și să fii confortabil în propria piele. Dacă te iubești cu adevărat pentru ceea ce ești, cred că poți face orice”, a declarat supermodelul în vârstă de 38 de ani. 

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri