pamela anderson
Divertisment

Pamela Anderson, 2024 vs. 2002 / Foto: Profimedia

Pamela Anderson spune că oamenii nu au plăcut-o niciodată înainte ca ea să renunțe la machiaj: "Cine era acel personaj?"

Pamela Anderson și-a deschis sufletul, dar și ușa casei sale din insula Vancouver, unde trăiește departe de strălucirea cu care era obișnuită acum 20 de ani, la Hollywood. 

De ceva timp, fosta blondă fatală a anilor '90 și-a schimbat total stilul de viață. Cea mai vizibilă modificare este renunțarea completă la machiaj, indiferent că e acasă, pe stradă sau pe covorul roșu. Actrița de 57 de ani tocmai a povestit un episod care i s-a întâmplat recent. "Sunt oameni pe care-i întâlnesc pe stradă, care mă opresc și-mi spun: "Știi, până acum nu te plăceam deloc, dar acum o fac'. Iar eu mă gândesc că e vorba de un compliment pe acolo pe undeva", a declarat Pam pentru revista Better Homes & Gardens.

Citește și: Zâmbetul e cel mai bun machiaj. Pamela Anderson, acasă, într-o zi obișnuită. „Ce femeie superbă! Strălucești!”, i-au transmis fanii

Pamela Anderson
Pamela Anderson, ianuarie 2023 / Foto: Profimedia

Când a apărut prima oară fără pic de machiaj, la Săptămâna Modei de la Paris, în 2023, blonda a crezut că nu se va face mare caz pe seama acestui subiect și că unii nici nu vor observa. "S-a întâmplat să fie un lucru prostesc. Nu am vrut să stau pe un scaun de machiaj timp de trei ore", a spus ea despre decizia de a nu se machia, care a pornit o "revoluție" a frumuseții naturale.

Pamela Anderson At Paris FW
Pamela Anderson. Paris Fashion Week. Profimedia

"Undeva mi-a încolțit ideea și am început să mă gândesc că vreau să provoc ideea frumuseții și a măștii pe care o purtăm. Imediat ce mi-am dat masca jos, întreaga lume s-a deschis", a adăugat diva. "Acela a fost momentul în care am început să renunț la imaginea pe care am avut-o mereu despre mine însămi. Ce este acest personaj pe care l-am creat? Ok, a fost distractiv, dar nu mai sunt acea persoană".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: De ce a renunțat Pamela Anderson la machiaj și cum a declanșat „revoluția frumuseții naturale”

Vedeta din "Baywatch" a înlocuit rochiile scurte, decoltate și mulate cu ținute fluide, lungi, care nu-i accentuează în niciun fel formele, și cu salopete largi. Face treabă în grădina casei sale unde și-a creat o oază de liniște, stă în cizme de cauciuc sau desculță, are pământ sub unghii, doar SPF pe față și părul făcut într-un coc răvășit în mijlocul capului. Nu s-a simțit nicicând mai liberă. Se pregătește de lansarea unei cărți de gătit, ce va ieși pe piață în octombrie, iar până atunci face numai lucruri care "hrănesc" sufletul.

 

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri