Tori Spelling și fiul său, Beau/ Profimedia
Divertisment

Tori Spelling și fiul său, Beau/ Profimedia

Motivul pentru care Tori Spelling alege să-și îmbrace copilul cu hainele de școală înainte de culcare: „Sunt o mamă rea?”

Tori Spelling, cunoscută pentru rolul său iconic din serialul „Beverly Hills 90210”, a dezvăluit un truc neconvențional pe care îl folosește pentru a economisi timp dimineața, ceea ce a stârnit discuții în rândul experților. În timpul unui episod recent al podcastului său MisSPELLING, actrița de 51 de ani a mărturisit că își îmbracă fiul cel mic, Beau, în hainele de școală cu o seară înainte de culcare, pentru a facilita pregătirile din dimineața următoare.

„Este atât de rău. Am devenit atât de leneșă cu cel mic, pentru că am atât de mulți copii. Noaptea, îl îmbrac deja pentru a doua zi. Și l-am convins că e grozav să facă asta”, a recunoscut Spelling, discutând cu invitatul ei, Debbie Gibson. Aceasta a explicat că, în felul acesta, economisește timp dimineața, lăsându-i pe Beau să doarmă câteva minute în plus, ceea ce pentru un copil de șapte ani poate părea un lux.

Citește și: Tori Spelling, despre viața trăită într-un conac cu 125 de încăperi: "Ca să ajungi la dormitoare trebuia să iei liftul"

Spelling a detaliat cum a ajuns să adopte această metodă, spunând că rutina de seară a lui Beau include cina, baia — „uneori” — și apoi îmbrăcarea în hainele de școală. Ea i-a spus fiului său că, în acest mod, vor putea să câștige cinci minute dimineața, iar Beau a acceptat cu entuziasm ideea, adormind acum în hainele cu care merge la școală a doua zi.

După ce a împărtășit acest truc neobișnuit, Spelling a întrebat în glumă: „Sunt o mamă rea?”. Întrebarea a fost, desigur, retorică, dar a atras atenția asupra provocărilor și compromisurilor pe care părinții le fac adesea pentru a gestiona timpul și stresul zilnic.

Tori Spelling și fiul său, Beau/ Profimedia
Tori Spelling și fiul său, Beau/ Profimedia

Cu toate acestea, acest obicei nu a fost primit cu entuziasm de toată lumea. Dr. Natalie Blum, expertă în somn, a avertizat despre posibilele riscuri ale acestei practici, subliniind că îmbrăcămintea de zi nu este proiectată pentru a fi purtată în timpul somnului. Ea a explicat că siguranța pijamalelor față de îmbrăcămintea de zi este un aspect crucial, întrucât legea privind siguranța produselor de consum impune ca pijamalele să fie realizate din materiale ignifuge, mai ales dacă nu sunt foarte strânse pe corp.

Citește și: Tori Spelling, adevărul despre motivul pentru care ea și soțul ei au dormit în camere separate timp de trei ani: „A fost alegerea lui!”

Blum a mai menționat că hainele de zi, care pot include articole decorative precum paiete, nasturi sau fermoare, ar putea reprezenta un pericol de sufocare pentru copii. În plus, purtarea hainelor de zi în timpul somnului poate irita pielea sensibilă a celor mici, mai ales dacă materialul este mai rigid sau mai gros.

Pe lângă aspectele legate de siguranță, Blum a subliniat importanța unei rutine constante de culcare și trezire, care ajută la stabilirea unor obiceiuri sănătoase pentru copii. „Ritualurile de culcare și de dimineață fac parte din dezvoltarea sănătoasă a copilului. Pentru cea mai bună igienă a somnului, este recomandat să se păstreze aceeași rutină zilnică, inclusiv schimbarea în pijamale, care ajută la separarea zilei de noapte”, a explicat ea.

Tori Spelling, care trece printr-un proces de divorț cu soțul ei Dean McDermott, după 18 ani de căsnicie, este mama a cinci copii: Liam, de 17 ani, Stella, de 16 ani, Hattie, de 12 ani, Finn, de 11 ani, și Beau, de 7 ani. 

Etichete: copii , haine , scoala , tori spelling , obicei

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri