Tori Spelling și Dean McDermott/ Profimedia
Actualitate

Tori Spelling și Dean McDermott/ Profimedia

Tori Spelling, despre cum se înțelege cu fostul ei soț: „Este cel mai mare susținător al meu!” Au divorțat după 18 ani de căsnicie

Tori Speling, actrița în vârstă de 51 de ani, a oferit detalii despre relația pe care o are cu fostul ei soț, Dean McDermott. „Este cel mai mare susținător al meu”, a spus ea.

Prezentă la Gala of the Stars, un eveniment care s-a desfășurat miercuri, la Beverly Hilton, actrița a vorbit despre dinamica relației cu Dean McDermott, tatăl celor cinci copii ai ei.

„Suntem prieteni”, le-a spus Spelling jurnaliștilor de la People: „Știu că mulți oameni cred că divorțurile de la Hollywood sunt urâte, dar al nostru nu. Colaborăm foarte bine pentru creșterea copiilor, suntem prieteni și el este cel mai mare susținător al meu”.

Citește și: Tori Spelling, despre viața trăită într-un conac cu 125 de încăperi: "Ca să ajungi la dormitoare trebuia să iei liftul"

Actrița cunoscută pentru rolul interpretat în „Beverly Hills 90210” a divorțat de actorul canadian, în vârstă de 57 de ani, în luna martie, citând diferențe ireconciliabile ca motiv al divorțului. De cealaltă parte, data separării indicată în acte a fost 17 iunie 2023.

În ceea ce privește felul în care reușește să se împartă între muncă și viața de mamă singură, ea a recunoscut: „Nu este simplu. Dar hei, cu toții o facem. Copiii mei sunt foarte înțelegători”, a mai spus ea, continuând: „Cei mai mari au grijă de cel mic acum, așa că avem un fel de comunitate integrată în casa noastră”.

Citește și: Tori Spelling, adevărul despre motivul pentru care ea și soțul ei au dormit în camere separate timp de trei ani: „A fost alegerea lui!”

Referitor la cel mai dificil moment din viața ei, ea a spus: „Cel mai greu a fost să fiu departe atunci când am participat la „Dancing with the Stars”, pentru că era un angajament full-time, mergeam câte cinci ore pe zi și era copleșitor. Dar, după acea experiență, totul pare ușor”, a mai precizat ea.

Ce spunea Tori Spelling despre divorț

Actrița în vârstă de 50 de ani, care a semnat actele de divorț săptămâna trecută, după 18 ani de căsnicie și zece luni de la separare, a vorbit despre gândurile negative care i-au dat bătăi de cap de când ea și tatăl copiilor ei s-au despărțit.

Actrița l-a sunat pe Dean în timp ce înregistra un podcast, astfel că fanii ei au putut-o auzi când i-a împărtășit decizia de a semna actele de divorț, ceea ce era doar o formalitate. Ea a precizat, de asemenea, că era supărată că el a vorbit public despre divorțul lor, însă a încheiat apelul spunându-i „te iubesc!”

Citește și: Tori Spelling a ajuns să doarmă în moteluri și rulote alături de copiii ei. Când era mică, stătea într-o vilă de 165 de milioane $

„Niciodată nu m-am simțit atât de singură. Am simțit că nu merit să fiu iubită. Acesta este adevărul”, a mărturisit actrița, potrivit Daily Mail.

„Asta este ceva care este în tine, nu ceva ce ți-ai dorit sau ce ai creat. Asta a început în tinerețe și nu este tocmai simplu de schimbat”, a mai mărturisit Tori.

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri