Tori Spelling
Divertisment

Tori Spelling / Foto: Profimedia

Tori Spelling, mama a cinci copii, pozată pe plajă, într-un costum de baie verde neon. Și-a etalat silueta, piercingurile și tatuajele

Tori Spelling a fost pozată de paparazzi, pe plaja din Malibu, într-un costum de baie verde neon din două piese. Actrița de 51 de ani, care nu a mai jucat de ani buni într-un film sau serial și care s-a confruntat cu probleme financiare serioase, dar și cu un divorț, pare că vrea să-i arate fostului soț ce a pierdut.

Vedeta din "Beverly Hills, 90210", care a intentat divorț în martie, după aproape 18 ani de căsătorie cu Dean McDermott, și-a arătat fizicul ca tras prin inel, într-un costum de baie care a făcut-o o apariție de neratat. În afara faptului că și-a etalat decolteul și abdomenul plat, dar și tatuajele de pe brațe și din zona coastelor, precum și piercingurile făcute în abdomen, aceasta nu putea fi ignorată datorită culorii aprinse a ținutei ei de plajă. Cu părul lung și blond lăsat liber pe spate și ochelari de soare la ochi, actrița s-a jucat în apă, dar a stat și pe nisip pentru a se bronza. Pozele făcute de paparazzi par mai degrabă dintr-o ședință foto atent pregătită, căci imaginile nu o dezavantajează indiferent de unghiul din care au fost surprinse.

Citește și: Mama lui Tori Spelling, criticată pentru că trăiește în lux, în timp ce fiica și nepoții stau în moteluri și rulote: “Ajută-ți copilul”

Tori Spelling in costum de baie
Tori Spelling, pozată în costum de baie, pe plaja din Malibu / Foto: Profimedia

Recent, Tori a abordat un subiect care a sâcâit-o ani întregi. Internauții au tot luat-o la întrebări cu privire la bustul ei care arată nenatural. E a spus că din cauza unei diformități la nivelul oaselor pieptului, nu poate avea un aspect normal în acea zonă, "chiar și dacă aș face 50 de milioane de operații".

Citește și: Tori Spelling a ajuns să doarmă în moteluri și rulote alături de copiii ei. Când era mică, stătea într-o vilă de 165 de milioane $

Tori Spelling in costum de baie
Tori Spelling, pozată în costum de baie, pe plaja din Malibu / Foto: Profimedia

De asemenea, aceasta a mărturisit că, în 2017, după nașterea celui de-al cincilea copil, a apelat la medicamente folsite de diabetici pentru a slăbi.

Citește și: Dean McDermott s-a afișat cu noua iubită, după despărțirea de Tori Spelling. Are 5 copii cu actrița cu care a fost însurat 17 ani

Tori Spelling și Dean McDermott s-au căsătorit în mai 2006 și și-au reînnoit jurămintele patru ani mai târziu. Au cinci copii împreună: fiicele Stella și Hattie și fiii Liam, Finn și Beau.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri