Sharon Stone
Divertisment

Sharon Stone / Foto: Profimedia

I-a venit inspirația când era în piscină. Sharon Stone a pictat topless, doar în slip, după ce și-a întrerupt sesiunea de bronzat

Când apare inspirația, e bine să o urmezi și să nu o lași să se piardă. Sharon Stone a dat un exemplu în acest sens. În timp ce se relaxa în piscina de acasă, acesteia i-au venit idei pentru un nou tablou, așa că a lăsat bălăceala, a ieșit doar în slipul în care era îmbrăcată și s-a apucat de pictat.

Actrița de 66 de ani a postat pe Instagram o poză care o arată topless, cu spatele spre camera foto, în timp ce se concentrează pe finalizarea unui tablou pe care l-a realizat cu degetele. Bronzată și îmbrăcată doar într-un slip albastru deschis, Stone și-a pus creativitatea la lucru.

Citește și: Sharon Stone, plimbată cu mașina decapotabilă de fiul mijlociu. Actrița de 66 de ani a strălucit de mândrie în dreapta lui

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Uneori trebuie să trec direct de la piscină la pictură", a scris ea în dreptul imaginii surprinse de o bună prietenă. Concentrată pe lucrarea în culori tari, Sharon a pășit în atelier și s-a apucat de lucru.

Aceasta nu este pentru prima dată când starul din "Basic Instinct" se arată în costum de baie pe rețelele sociale. De asemenea, nu este o premieră nici expunerea artei sale. Aceasta a avut chiar și o expoziție în 2024. Sharon Stone a luat lecții de pictură în copilărie, de la mătușa ei, apoi a studiat la universitate. Pentru că actoria i-a ocupat tot timpul și cariera ei lua tot mai mult avânt, a lăsat această pasiune pe plan secund. În timpul pandemiei de Covid, vedeta a reluat activitatea. "Mi-am cumpărat pensule adevărate și am început să-mi recâștig controlul mișcărilor. Am pictat și am tot pictat și m-am regăsit pe mine însămi. Mi-am regăsit inima și centrul", spunea artista despre cum pictura și-a luat din nou locul central în activitățile ei, mai ales că nu a mai prins un rol într-un film de ani buni.

Citește și: Sharon Stone, despre momentul când a fost la un pas de moarte, în urmă cu 22 de ani: „Am fost rănită, nu le-au păsat de mine!”

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri