Sharon Stone
Divertisment

Sharon Stone / Foto: Profimedia

Sharon Stone, doar în lenjerie dantelată și pantofi cu toc, a pozat ca pe vremea "Basic Instinct". Filmul s-a făcut acum 32 de ani

După ce zilele trecute a arătat că pictează chiar și topless, doar într-un slip, dacă inspirația îi vine în timp ce se relaxează la piscină, acum, Sharon Stone a recreat scena care a rămas în memoria colectivă a tuturor celor care au văzut filmul "Basic Instinct".

În urmă cu 32 de ani, Sharon Stone filma faimoasa scenă a interogării, care a rămas și astăzi una dintre cele mai cunoscute din cinematografie. Nostalgică, actrița, astăzi în vârstă de 66 de ani, a recreat celebra scenă din "Basic Instinct "în care stă picior peste picior.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Sharon Stone, despre momentul când a fost la un pas de moarte, în urmă cu 22 de ani: „Am fost rănită, nu le-au păsat de mine!”

Doar în lenjerie intimă colorată și dantelată, cu coliere de perle la gât și încălțată în sandale cu tocuri înalte, Stone s-a așezat într-un scaun pe care a pus o blană albă. 

În "Basic Instinct", personajul ei, Catherine Tramell, stă într-un scaun, îmbrăcată într-o rochie mini albă, pe care actrița a și păstrat-o după filmări, într-o cameră în care un grup de polițiști o interoghează cu privirea la uciderea lui Johnny Boz. 

Citește și: Sharon Stone, plimbată cu mașina decapotabilă de fiul mijlociu. Actrița de 66 de ani a strălucit de mândrie în dreapta lui

Sharon Stone
Sharon Stone, în Basic Instinct, 1992 / Foto: Profimedia

Sharon Stone spune că a fost păcălită să nu poarte lenjerie intimă în scena din "Basic Instinct"

În volumul ei de memorii din 2021, "The Beauty of Living Twice", a mărturisit că a fost păcălită să nu poarte lenjerie în timpul scenei din film din cauză că lenjeria ei albă ar fi reflectat lumina. Regizorul peliculei, Paul Verhoeven, a negat afirmația actriței. 

Într-un interviu de acum câteva luni, pentru People, actrița a spus că filmările au reprezentat o "experiență înfricoșătoare", dar necesară pentru a putea privi "părțile întunecate" ale propriei persoane.

Citește și: I-a venit inspirația când era în piscină. Sharon Stone a pictat topless, doar în slip, după ce și-a întrerupt sesiunea de bronzat

"Odată ce faci asta, pleci la drum cu o mai mare încredere", a declarat Stone pentru People, despre rolurile care au pus-o în situații incomode.

Sharon Stone și-a amintit despre experiența filmărilor de la "Basic Instinct" și de la celelalte thrillere erotice din anii '90, care i-au propulsat cariera la Hollywood. Să facă "Basic Instinct" a fost un proces "terifiant", care a determinat-o să se autoexamineze în moduri deloc confortabile. Filmul din 1992, în care au mai jucat Michael Douglas și Jeanne Tripplehorn, a generat controverse la acea vreme, din cauza scenelor intime explicite.

"A trebuit să mă confrunt cu mine pe de-a-ntregul, iar asta a fost o călătorie înfricoșătoare. Dar odată ce o faci, ai mai multă încredere, pentru că a trebuit să cercetezi toate părțile din tine, unele pe care nu le-ai sondat niciodată adânc, părți înfricoșătoare, întunecate, îngrijorătoare. Dacă faci asta, capeți mai multă încredere, pentru că e ca și cum te-ai uita într-o oglindă întunecată", a spus blonda de 66 de ani

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri