vedete
Divertisment

Leonardo DiCaprio, Katy Perry, Orlando Bloom / Getty Images

Părea o zi obișnuită la plajă. Turiștii din Sardinia, surprinși când s-au trezit lângă ei cu superstaruri de la Hollywood

Numeroase staruri de la Hollywood au ales să-și petreacă și anul acesta vacanța de vară în Europa. Iar zona Mediteranei a fost de departe în topul preferințelor celebrităților. În weekend, impresionantul iaht al lui Jeff Bezos a ancorat în Sardinia, Italia. 

Gazdele lui Bezos și ale logodnicei sale, Lauren Sanchez, au fost unele dintre cele mai populare vedete: Katy Perry, Orlando Bloom, Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti.

Cu toții au ajuns pe plaja din Arzachena, spre suprinderea turiștilor prezenți acolo. Cuplurile au fost văzute coborând de pe iaht într-o barcă ce i-a transportat pe plaja Nikki. Unii turiști au început să-i pozeze, în timp ce vânzătorii ambulanți au încercat să-i convingă să le cumpere mărfurile.

Cântăreața Katy Perry a fost însoțită de logodnicul ei, Orlando Bloom, în vârstă de 47 de ani, în timp ce actorul Leonardo DiCaprio a fost prezent cu iubita sa, Vittoria Ceretti.

Lauren Sanchez, iubita lui Jeff Bezos, în costum de baie pe ski-jet. Fără vestă de salvare, bruneta de 54 de ani a strunit bine marea

Cu toții se bucură de zâteva zile de vacanță în jurul Mediteranei, la bordul iahtului Koru al magnatului american. 

După ce au mers la prânz la un popular restaurant din Sardinia, cu toții s-au întors pe iaht pentru a-și continua călătoria. 

Jeff Bezos (60 de ani) și Lauren (54 de ani) și-au făcut publică relația în 2019.

 

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri