katy perry si orlando bloom (14)
Divertisment

Casual-sport pe stradă, eleganți pe covorul roșu. Katy Perry și Orlando Bloom / Foto: Profimedia

Dimineața în trening, seara, la patru ace, pe covorul roșu. Katy Perry și Orlando Bloom, tot mai amorezați, paradă de gesturi de iubire

Katy Perry și Orlando Bloom par tot mai îndrăgostiți în ultima perioadă. Cele două staruri se iubesc din 2016, la un moment dat au stat despărțiți aproape un an, dar au revenit unul în brațele celuilalt. Sunt părinții unei fetițe de 4 ani, iar de la venirea ei pe lume, viața lor împreună a căpătat noi dimensiuni.

Cântăreața și actorul sunt logodiți de câțiva ani, dar nu au dat niciun indiciu cu privire la o eventuală nuntă. Până atunci, își văd de viața de cuplu, dar și de creșterea micuței Daisy Dove. În plus, se sprijină reciproc în carierele lor.

Citește și: Katy Perry, cea mai îndrăzneață apariție din carieră. În haină de blană pe pielea goală și dresuri rupte, la Paris

Zilele trecute, cei doi îndrăgostiți au fost surprinși în ipostaze total diferite, în decurs de 24 de ore. Au participat la premiera filmului "The Cut", în Canada, la Festivalul de Film de la Toronto, unde au apărut eleganți, la patru ace, iar în New York, în timp ce părăseau hotelul în care erai cazați, au fost pozați în trening.

Katy Perry și Orlando Bloom
Katy Perry și Orlando Bloom, Festivalul Internațional de Film Toronto / Foto: Profimedia

Katy Perry și Orlando Bloom au fost regina și regele covorului roșu de la Toronto. Solista a fost alături de logodnicul ei, la premiera "The Cut", filmul în care acesta joacă rolul principal. Ocheadele pline de dragoste și gesturile tandre nu au lipsit. Cei doi s-au sorbit din priviri și și-au șoptit cuvinte dulci.

Katy a purtat o bustieră pe care a combinat-o cu o fustă cu talie înaltă. O eșarfă strălucitoare, lungă până-n pământ, care i-a "curs" frumos pe un umăr, a fost detaliul de efect al ținutei. Orlando (47 de ani) a apărut într-un costum modern și o helancă.

Înainte de a ajunge în Toronto, în dimineața aceleiași zile, cei doi erau în New York. Și acolo au fost pozați, de data aceasta de paparazzi, în timp ce ieșeau din hotelul lor. Îmbrăcați comod, ea într-un trening roz aprins, el, într-un tricou supradimensionat și blugi largi, cei doi și-au băut rapid cafeaua și au plecat spre Canada.

Citește și: Katy Perry și Orlando Bloom, niște părinți normali și dedicați. Au fost pozați de paparazzi alături de fiica lor, pe biciclete, la zoo

Citește și: Katy Perry, imagini de aproape un milion de aprecieri cu Orlando Bloom. Mesajul emoționant pe care i l-a transmis public de ziua lui

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri