Lauren Sanchez și Jeff Bezos
Divertisment

Lauren Sanchez și Jeff Bezos, plimbare prin Mykonos / Foto: Profimedia

Lauren Sanchez, iubita lui Jeff Bezos, în costum de baie pe ski-jet. Fără vestă de salvare, bruneta de 54 de ani a strunit bine marea

După ce au fost pozați plimbându-se pe străduțele din Mykonos, miliardarul Jeff Bezos și logodnica lui, Lauren Sanchez, s-au distrat în largul mării, la o plimbare cu ski-jetul.

Nici aici nu au scăpat de paparazzi, iar Lauren, fostă jurnalistă, a fost preferata lor. Într-un costum de baie minuscul, cu părul lăsat pe spate, bruneta de 54 de ani și-a arătat corpul bine sculptat. A strunit bine valurile și a fost curajoasă pe mare. S-a simțit în largul ei și nu i-a fost teamă de un eventual accident, având în vedere că nici nu a purtat vestă de salvare, spre deosebire de iubitul ei, care nu a renunțat la acest sistem de protecție.

Citește și: Lauren Sanchez, iubita lui Jeff Bezos, criticată pentru rochia decoltată purtată la Casa Albă: „Banii nu pot cumpăra bunul gust!”

Lauren Sanchez
Lauren Sanchez, în costum de baie pe ski-jet / Foto: Profimedfia
Suntem atât de obișnuiți cu Viața pe Pământ, încât uităm cât de uimitoare este planeta noastră. Pe Digi World și Digi Online, de la ora 21:00!

De câteva săptămâni, cuplul, logodit de anul trecut, a făcut turul insulelor Mykonos și Hydra. Partenera celui de-al doilea cel mai bogat om al planetei (214 miliarde de dolari) s-a lăfăit pe megaiahtul de aproape jumătate de miliard de dolari al lui Bezos, unde e răsfățată ca o prințesă. În vacanță a fost invitată, câteva zile, și Kim Kardashian, cu care Lauren e prietenă.

Citește și: Jeff Bezos s-a mândrit cu iubita lui la un eveniment. Lauren Sanchez, într-o rochie roșie ca focul, mulată perfect pe trupul sculptat

Lauren Sanchez și Jeff Bezos, divorțuri cu scandal

Jeff Bezos și Lauren Sanchez au dezvăluit că formează un cuplu în 2019, când acesta era căsătorit cu Mackenzie Scott, de care a divorțat după 25 de ani de căsnicie.

La vremea când s-a aflat că Lauren și Jeff sunt împreună, Sanchez era căsătorită cu Patrick Whitesell, co-CEO al WME, o agenție de talente hollywoodiene. Sanchez și Whitesell erau soț și soție din 2005, dar ar fi locuit separat când a fost făcută publică relația pe care ea o avea cu Bezos.

Citește și: MacKenzie Scott, două divorțuri în mai puțin de trei ani. Fosta soție a lui Jeff Bezos s-a despărțit de profesorul care o cucerise

Potrivit tabloidelor, MacKenzie știa de aventură când a izbucnit scandalul. Familia Whitsell ar fi fost apropiată de Bezos, iar cele două cupluri locuiau în apropiere, în Seattle.

După finalizarea divorțului care a transformat-o pe MacKenzie într-una din cele mai bogate femei ale lumii, Sanchez și Whitesell au depus și ei actele de separare. Procesul s-ar fi terminat în octombrie.

Prima apariție publică a lui Jeff Bezos cu Lauren Sanchez a fost la Wimbledon, la scurt timp după ce divorțul miliardarului s-a încheiat.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?