Alex Rodriguez și Jaclyn Cordeiro
Divertisment

Alex Rodriguez și iubita lui, Jaclyn Cordeiro / Foto: Profimedia

Mariajul lui J.Lo e pe ducă, fostul logodnic, tot mai amorezat de iubită. Alex Rodriguez și-a arătat pătrățelele pe plaja din Sardinia

Mariajul lui Jennifer Lopez pare aproape de prăpastie, dar fostul ei logodnic, Alex Rodriguez, o duce din ce în ce mai bine pe plan amoros. Fostul sportiv a fost pozat de paparazzi, zilele trecute, alături de iubita lui, pe plajă.

Deși a renunțat la sportul profesionist, Alex Rodriguez e încă într-o formă fizică perfectă. La 48 de ani are pătrățele pe abdomen și brațe musculoase. Nici iubita lui, Jaclyn Cordeiro, cu patru ani mai tânără, nu pare că a chiulit de la sesiunile de sport.

Fostul jucător de baseball și antreprenoarea din domeniul fitnessului și-au arătat corpurile tonifiate pe o plajă din Sardinia. Cei doi s-au ținut de mână în timp ce s-au plimbat pe nisip, prin marea de turiști. Fiicele de 13 și 19 ani ale lui Alex au fost și ele în această vacanță.

Alex Rodriguez și Jaclyn Cordeiro
Alex Rodriguez și iubita lui, Jaclyn Cordeiro / Foto: Profimedia

Citește și: Alex Rodriguez, tachinat în direct, la TV, după ce Jennifer Lopez s-a logodit cu Ben Affleck. Reacția acestuia e uimitoare

Rodriguez a vorbit, recent, despre cum l-a ajutat actuala iubită să-și reintre în formă și să slăbească cele aproape 15 kilograme acumulate în pandemie. "Ea are o influență bună asupra mea. Am muncit din greu și am încercat să rămân în formă, încercând continuu să copiez câte ceva din etica și practicile ei grozave. Mă antrenez șapte zile pe săptămână. Am renunțat la multe fripturi, mâncam multe, probabil în 8 zile din 10, iar acum doar în 2 zile din 10. După cină fac plimbări de 45 de minute", spunea fostul logodnic al lui J.LO. Acesta a urmat un program de fitness creat special pentru el de actuala lui iubită.

Alex Rodriguez și Jaclyn Cordeiro sunt împreună din 2022. Înainte de a fi cu Jaclyn, Alex a avut o relație cu o altă expertă în fitness, Kathryne Padgett, după despărțirea de Jennifer Lopez.

Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, despărțire în 2021, după o relație intens mediatizată

Jennifer Lopez şi fostul jucător de baseball Alex Rodriguez au anunțat că s-au despărţit, în aprilie 2021, la scurt timp după ce au negat existenţa unor probleme în relaţia lor de cuplu care a durat patru ani. Aceștia erau logodiți.

”Ne-am dat seama că ne simţim mai bine ca prieteni şi ne aşteptăm să rămânem prieteni şi în viitor”, au precizat într-o declaraţie comună Lopez și Rodriguez.

Citește și: I-a luat cadoul înapoi? Alex Rodriguez s-a pozat lângă mașina pe care i-o dăduse lui Jennifer Lopez de ziua ei

Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez, care au alcătuit unul dintre cele mai mediatizate cupluri de celebrităţi din Statele Unite în ultimii ani, supranumit J-Rod în presa americană, au mai spus că nu vor face dezvăluiri despre motivele aflate în spatele despărţirii lor din respect faţă de copiii pe care îi au din relaţiile lor precedente.

Jennifer Lopez, Alex Rodriguez
Jennifer Lopez, Alex Rodriguez. Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri