Bella Hadid/ Profimedia
Divertisment

Bella Hadid/ Profimedia

Bella Hadid, pe plajă ca pe podium. A defilat într-un costum de baie provocator, sub privirile curioase ale turiștilor

Bella Hadid a transformat o zi obișnuită la plajă într-un adevărat spectacol, atrăgând privirile turiștilor cu un costum de baie provocator, ce amintea de aparițiile sale pe podium. Celebrul model în vârstă de 27 de ani a fost surprins în Malibu, California, bucurându-se de soare alături de prieteni.

Bella, cunoscută pentru stilul său impecabil, a purtat un bikini galben pastelat, care i-a evidențiat silueta tonifiată și bronzul perfect. Apariția sa nu a trecut neobservată, turiștii de pe plajă întorcându-se să o admire pe supermodelul care părea că a adus cu ea aerul sofisticat al unui show de modă. Bella și-a completat look-ul estival cu o fustă mini albă din dantelă, pe care a folosit-o ca acoperire până să intre în apă. Fără machiaj și cu părul brunet lăsat liber pe spate, ea a afișat un look natural, dar extrem de rafinat, atrăgând și mai mult atenția celor din jur.

Bella Hadid/ Profimedia
Bella Hadid/ Profimedia

Citește și: Nu ratează nicio ocazia pentru a-și etala abdomenul. Bella Hadid a făcut furori în timp ce se se afla la o plimbare în Texas

Deși plaja era plină de turiști, Bella a părut complet relaxată și s-a bucurat de o baie în Oceanul Pacific, înainte de a se alătura prietenilor săi pentru o sesiune de fotografii. Așa cum ne-a obișnuit, supermodelul a avut o atitudine degajată, zâmbind larg și interacționând cu cei din jur.

Bella Hadid/ Profimedia
Bella Hadid/ Profimedia

Totuși, Bella nu este doar în centrul atenției pentru aparițiile sale publice, ci și pentru relația sa cu călărețul profesionist Adan Banuelos. Relația lor, care a început cu puțin peste un an în urmă, pare să fie din ce în ce mai solidă, cei doi petrecând mult timp împreună, atât pe plajă, cât și la evenimentele sportive ale lui Adan. Banuelos, în vârstă de 35 de ani, a vorbit recent într-un interviu despre cât de importantă este Bella pentru el și cum ea a reușit să se adapteze la stilul său de viață neconvențional, inclusiv la faptul că a locuit o perioadă într-o rulotă.

Citește și: Emily Ratajkowski și Bella Hadid au defilat în topuri minuscule, ce păreau mai degrabă curele. Abdomenele perfect plate, în prim-plan

„Bella este o persoană extraordinară, atât de simplă și modestă”, a declarat Adan, adăugând că prezența ei în viața sa a transformat rulota în care locuia într-un adevărat „conac de lux”. Banuelos a descris-o pe Hadid ca fiind o persoană extrem de generoasă și empatică, care se trezește devreme pentru a ajuta echipa la competiții și își sprijină constant prietenii și familia.

În ciuda stilului de viață nomad pe care îl implică meseria lui Adan, Bella și-a cumpărat recent o casă în Texas, aproape de iubitul său, consolidându-și astfel relația. Cei doi își petrec majoritatea timpului împreună, iar Bella a fost văzută de multe ori la competițiile de echitație, susținându-l pe Adan din tribune.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri