Alessandra Ambrosio/ Profimedia
Divertisment

Alessandra Ambrosio/ Profimedia

Alessandra Ambrosio, surprinsă distrându-se pe plajă ca o puștoaică. La 43 de ani, supermodelul continuă să arate uimitor

Alessandra Ambrosio a fost surprinsă pe plajele din Brazilia arătând fenomenal într-un costum de baie negru. Supermodelul și-a etalat fizicul de invidiat, demonstrând încă o dată că vârstă e doar un număr pentru ea. 

Fostul înger Victoria's Secret a făcut din plajă propria sa pistă de defilare, ieșind din apă și lăsându-și abdomenul perfect tonifiat să strălucească sub picăturile de apă. Alessandra, care recent a fost văzută bucurându-se de o evadare romantică în Ibiza cu Alexander Smurfit, părea să se distreze de minune pe plaja însorită din Florianópolis, Brazilia.

Alessandra Ambrosio/ Profimedia
Alessandra Ambrosio/ Profimedia

Cu părul ud și o pereche de ochelari de soare eleganți, Alessandra a ales un look natural, fără machiaj, pentru această zi relaxantă. Când nu se bucura de înot, supermodelul de 43 de ani a purtat o cămașă de plajă lejeră și o pălărie de paie cu boruri largi, completându-și look-ul cu o nucă de cocos proaspătă în mână. 

Citește și: Alessandra Ambrosio, spectaculoasă într-o rochie mulată cu decupaje. Modelul arată impecabil la vârsta de 42 de ani

Pentru a adăuga un plus de strălucire, Ambrosio a accesorizat cu brățări elegante și cercei masivi, asortându-se cu detaliile aurii ale costumului său de baie. 

Alessandra, care este și mamă a doi copii, a fost singură în această excursie, fără fiica sa Anja, de 15 ani, și fiul Noah, de 11 ani, pe care îi are cu fostul său partener, Jamie Mazur. Relația de 10 ani cu Mazur s-a încheiat în 2018, iar Ambrosio a fost ulterior legată romantic de Nicol Oddi și Richard Lee.

Alessandra Ambrosio/ Profimedia
Alessandra Ambrosio/ Profimedia

În prezent, supermodelul pare să se bucure de o nouă poveste de dragoste cu Alexander Smurfit, fiul omului de afaceri multimilionar irlandez Sir Michael Smurfit. Cei doi au fost văzuți împreună într-o escapadă romantică în Ibiza la începutul lunii iulie, arătând foarte apropiați și fericiți.

Citește și: Cum a apărut Alessandra Ambrosio la Festivalul de Film de la Cannes. Modelul a atras toate privirile cu decolteul generos

Alessandra Ambrosio este un supermodel de talie internațională, poartă cu mândrie aripile de ”îngeraș” Victoria’s Secret, se află în topul celor mai bine plătite modele, iar revista People a inclus-o in clasamentul celor mai frumoase femei din lume.

Recunoscută pentru stilul de viață sănătos pe care l-a adoptat în urmă cu mulți ani, dar și pentru orele de sport pe care le face constant, Alessandra Ambrosio reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, așa că și la 43 de ani poate concura cu ușurință cu modelele de 20. Nu degeaba a fost o prezență nelipsită ani întregi de pe podiumurile Victoria's Secret.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri