familia regala britanica
Divertisment

Kate Middleton și regele Charles sunt și mai apropiați de când amândoi au fost diagnosticați cu cancer. / Foto: Profimedia

Lucrul pe care Kate Middleton l-a făcut și pe care Charles i l-a interzis prințesei Diana. Regele și nora lui au legătură puternică

Kate Middleton a primit acordul Regelui Charles pentru a face un lucru pe care prințesa Diana nu a fost niciodată lăsată să-l facă: să ocupe lumina reflectoarelor în cadrul monarhiei. Relația strânsă dintre Kate și socrul ei s-a consolidat și mai mult după ce amândoi au făcut publice campaniile lor de conștientizare a cancerului, lucru ce reflectă legătura puternică dintre ei.

Un expert regal a dezvăluit că, în timp ce prințesa Diana a fost adesea privită cu gelozie de către Charles, care se simțea umbrit de popularitatea ei copleșitoare, Kate are acum binecuvântarea Regelui să se bucure de atenția publicului. Deși există rapoarte despre temeri că William și Kate ar putea umbri monarhia lui Charles și Camilla, expertul Robert Jobson susține că monarhul vede în cuplul regal un viitor relevant pentru generațiile tinere și acceptă rolul lor central.

Citește și: Socrul și nora, tot mai uniți. Regele Charles și Kate Middleton, împreună în lupta cu cancerul: "El a avut mereu respect pentru ea"

„Deși capul lui Charles este cel care poartă Coroana, William, Catherine și copiii lor sunt cei care vor fura lumina reflectoarelor. Și este corect. De data aceasta, totul se va întâmpla cu binecuvântarea lui Charles – pentru că știe că monarhia poate supraviețui doar dacă este relevantă pentru generația mai tânără.”, a declarat Robert Jobson pentru MailOnline. 

Acest lucru reprezintă o schimbare majoră în abordarea lui Charles față de influența mediatică, în contrast cu dinamica tensionată pe care o avea cu Diana. În interviul său din 1995, prințesa de Wales a vorbit deschis despre presiunea enormă și gelozia care au apărut din cauza popularității sale în timpul căsniciei cu Charles.

Citește și: Ce îi scria regele Charles unui prieten, la patru luni de la moartea prințesei Diana. Scrisoarea a fost făcută publică după 27 de ani

Kate Middleton, împreună cu prințul William, este acum încurajată să împărtășească momente din viața lor prin intermediul rețelelor de socializare, captând interesul și susținerea publicului. 

Regele Charles, conștient de importanța adaptării monarhiei la nevoile și interesele tinerei generații, a decis să ofere sprijin deplin acestui cuplu regal, recunoscând că viitorul Coroanei depinde de relevanța și popularitatea lor continuă.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri