Prințul William și Kate Middleton/ Profimedia
Actualitate

Prințul William și Kate Middleton/ Profimedia

Dezvăluiri după aproape două decenii. Momentul când prințul William a părăsit-o pe Kate Middleton: „A fost de două ori devastată!”

Iubiți încă din timpul facultății, Kate Middleton și prințul William sunt căsătoriți de 13 ani, dar relația lor nu a fost lipsită de probleme de-a lungul anilor. Ba mai mult, cu câțiva ani înainte de a se logodi, cei doi s-au despărțit pentru o perioadă scurtă. 

În cartea „Catherine, The Princess of Wales”, Robert Jobson vorbește despre povestea de iubire dintre prințesa și prințul de Wales de când au absolvit Universitatea St. Andrews, în 2005.

Potrivit autorului, prințul William, acum în vârstă de 42 de ani, obișnuia să o viziteze pe Kate, și ea în vârstă de 42 de ani, în casa familiei sale, în fiecare vineri, în timpul ce făcea stagiul militar la Sandhurst. De asemenea, Kate a fost invitată la ceremonia de absolvire a iubitului ei în decembrie 2006, semne că relația lor era serioasă și ar putea duce spre o logodnă.

Citește și: Ce i-a spus prințul George lui Kate Middleton, la Trooping the Colour. Remarca adorabilă dezvăluită de un expert în citirea pe buze

În ciuda atenției media de care s-a bucurat și de faptul că a primit porecla „Waity Katie”, Catherine a știut că William nu se grăbea să o ceară în căsătorie, iar adevărul este că ea a fost pregătită să-l aștepte oricât ar fi fost nevoie. „La urma urmei, erau îndrăgostiți, nu-i așa?”, se întreabă Jobson într-un pasaj făcut public din cartea care a fost lansată pe 28 iulie.

Totuși, prințul William a anulat planurile de Revelion în 2007, ceea ce i-a arătat lui Kate că ceva este în neregulă. La scurt timp, el a sunat-o și i-a cerut să pună capăt relației, justificând această decizie prin faptul „că amândoi au nevoie de puțin spațiu pentru a-și da găsi calea”.

Kate Middleton și prințul William, la absolvirea facultății, în 2005

„Într-o conversație emoționantă de 30 de minute, ambii au recunoscut că nu erau pe aceeași lungime de undă’” conform cărții lui Jobson. „A fost o lovitură devastatoare pentru Catherine, care s-a simțit dublu dezamăgită fiind părăsită la telefon”, mai scrie autorul.

În timp ce prințul William a marcat despărțirea cu o seară petrecută la clubul Mahiki din Londra, Kate, care „a hotărât să-și ascundă durerea de lumea exterioară”,  deși era „devastată”. Totuși, ea a ales să dispară din atenția publică și a călătorit la Dublin cu mama sa, Carole Middleton, iar mai apoi a „bifat” o vacanță în Ibiza cu un prieten.

Citește și: Regele Charles, furios către un angajat, în fața a zeci de oameni. Ce i-a spus când a văzut că nu o ajută pe soția sa, regina Camilla

Când s-a întors la Londra, Kate și sora ei, Pippa, erau adesea văzute ieșind din cluburi, iar fotografiile ajungeau, evident, în presă, pentru ca William, care își petrecea majoritatea timpului în barăci ca ofițer de armată, să le vadă.

Prințul William și Kate Middleton/ Getty Images
Prințul William și Kate Middleton/ Getty Images

În cele din urmă, cei doi au fost invitați la o petrecere tematică și s-au împăcat: „Ea a venit costumată în asistentă, iar William s-a îndreptat spre ea de îndată ce a văzut-o. Au petrecut prima parte a serii discutând, iar în cele din urmă au luat cu asalt ringul de dans, unde au ajuns să se sărute”.

Cei doi s-au logodit în 2010, iar un an mai târziu, în 2011, au ales să-și unească destinele.

Prințul și prințesa de Wales au vorbit în urmă cu mai mulți ani despre scurta lor despărțire într-un interviu pentru ITV.

„Amândoi eram foarte tineri, eram la universitate, încercam să ne descoperim pe noi înșine. A fost foarte mult despre a ne găsi propriul drum. Ne maturizam, așa că aveam nevoie de puțin spațiu și a fost în cele din urmă spre binele nostru”, spunea prințul William, potrivit People.

Citește și: Reacția superbă a prințesei Charlotte când Kate Middleton a fost primită cu urale la Wimbledon. Privirea ei spune totul

De asemenea, Kate a adăugat: „Și cred că, la acea vreme, nu eram foarte fericită în legătură cu asta, dar de fapt, m-a făcut o persoană mai puternică. Afli lucruri despre tine pe care poate că nu le știai, sau cred că poți fi destul de absorbit de o relație când ești mai tânăr și am apreciat foarte mult acel timp pentru mine, deși nu credeam asta atunci. Privind înapoi, îmi dau seama”.

Prințesa de Wales, diagnosticată cu o formă de cancer, a fost prezentă la Wimbledon

Prinţesa de Walles, soţia moştenitorului tronului britanic William, a asistat la finala de simplu masculin a Campionatelor de la Wimbledon, duminică 14 iulie", , potrivit Agerpres.

Citește și: Kate a revenit la îndatoririle publice în iunie, la "Trooping the Colour", parada militară anuală care marchează oficial ziua de naştere a lui Charles, şi a declarat că speră să participe şi la alte evenimente pe parcursul verii.

"Fac progrese bune, dar, după cum ştie oricine trece prin chimioterapie, există zile bune şi zile rele", a spus ea într-un mesaj personal, scris înainte de apariţia din iunie. "Tratamentul meu este în desfăşurare şi va mai dura câteva luni", a spus prinţesa, cunoscută adesea sub numele de fată Kate Middleton.

Palatul Kensington a refuzat să ofere detalii specifice despre tipul de cancer sau despre starea ei medicală, în afară de a spune că tratamentul a început în februarie.

 

 

 

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri