Trooping the Colour 2024
Actualitate

Kate Middleton și regele Charles sunt din ce în ce mai apropiați de când au de luptat cu probleme de sănătate. / Foto: Profimedia

Socrul și nora, tot mai uniți. Regele Charles și Kate Middleton, împreună în lupta cu cancerul: "El a avut mereu respect pentru ea"

Regele Charles a avut întotdeauna un mare respect pentru nora lui, Kate Middleton. De când amândoi s-au îmbolnăvit serios, s-au apropiat și mai mult. De la a compara păreri despre mâncarea din Clinica din Londra, unde ambii au trecut prin intervenții chirurgicale, la a sta umăr lângă umăr la Trooping the Colour 2024, socrul și nora sunt tot mai uniți.

Conform unui expert regal consultat de Daily Mail, regele Charles și prințesa de Wales au urmat tratamente contra cancerului la London Clinic. Cei doi au avut astfel parte destulă vreme în care au putut discuta în privat, abordând de la subiecte banale la unele serioase.

Richard Kay a explicat: "Regele a mers să o vadă pe Kate. Există această poveste emoționantă în care Charles, în halatul său, s-a întins pe podeaua nurorii lui. Au comparat notițe privind mâncarea destul de bună de la spital și despre cum a decurs tratamentul lor. A fost un moment de mare afecțiune".

Citește și: Imagini adorabile cu prințesa Kate și copiii ei. Prima apariție în public a soției prințului William, după diagnosticul de cancer

familia regala britanica
Kate Middleton și regele Charles sunt și mai apropiați de când amândoi au fost diagnosticați cu cancer. / Foto: Profimedia

Și o corespondentă a publicației The Telegraph a spus: "Charles a avut întotdeauna un mare respect pentru Catherine. A spus asta și în discursul de la nuntă. A spus că sunt cu toții foarte norocoși să o aibă printre ei, lucru valabil și astăzi".

Kate este fiica pe care Charles nu a avut-o niciodată și ea este cea care joacă un rol crucial nu numai între adulți, dar și în relația celor trei copii ai ei cu bunicul patern. "Când William și regele nu sunt neapărat în cele mai bune relații, așa cum se întâmplă uneori între fii și tați, Catherine se asigură mereu că regele, dacă vrea să-și vadă nepoții, își vede nepoții", a mai spus o altă persoană care are informații din interior. Prințul și prințesa de Wales își pun copiii pe primul plan, lucru care pleacă de la Kate. Aceasta a făcut clar de la bun început că micuții ei sunt mai importanți decât orice angajament.

Citește și: Cu ce efect secundar s-a ales regele Charles după tratamentul contra cancerului. Tocmai i-a oferit prințului William un rol important

Kate Middleton și regele Charles, umăr lângă umăr la Trooping the Colour 2024

Trooping the Colour 2024
Familia regală britanică, Trooping the Colour 2024 / Foto: Profimedia

Cel mai recent, la tradiționala paradă Trooping the Colour, relația apropiată dintre Kate și Charles a fost mai lesne de observat ca oricând. Dacă în alte dăți, prințul William stătea în dreapta tatălui său, de data aceasta, prințesa a fost lângă socrul ei. Prezența acesteia a arătat cât de importantă este familia și, deși este în continuare sub tratament, a bifat prima apariție publică din acest an tocmai la evenimentul care marchează ziua de naștere oficială a regelui. Astfel, Kate și-a dorit să-și arate sprijinul pentru socrul său.

Biografa regală Sally Badell Smith a vorbit, pentru People, despre raportul dintre prințesă și rege. "Nu cred că e greșit să spun că ea este fiica pe care el nu a avut-o niciodată. Charles și William împart impulsul de a o proteja. Kate și regele sunt în asta împreună".

În martie, Kate Middleton a anunțat că are cancer. Cu o zi înainte de declarația publică, aceasta a avut un prânz privat cu regele. La rândul său, și Charles a vorbit în februarie despre diagnosticul său de cancer. Pentru niciunul dintre ei nu s-a specificat despre ce tip de cancer este vorba.

Citește și: Kate Middleton, primele dezvăluiri despre starea de sănătate după ce a anunțat că are cancer: „Există zile bune și zile proaste”

Intrebarea zilei

Am avut cel mai aglomerat weekend de Rusalii din istoria litoralului românesc. Cum vi se par prețurile de la mare?

Partenerii Nostri