Kate Middleton și prințul William
Actualitate

Kate Middleton și prințul William / Profimedia Images

Val de reacții după ce Kate Middleton, care face chimioterapie preventivă, a bifat o apariție alături de William: „E atât de frumoasă!”

Kate Middleton, care urmează un tratament împotriva cancerului, a bifat o nouă apariție publică. Mai exact, ea și soțul ei, prințul William, i-au felicitat pe sportivii din Marea Britanie, după ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Paris.

În videoclipul postat pe contul lor de Instagram, prințul și prințesa de Wales a felicitat echipa care a reprezentat Marea Britanie la JO de la Paris, care se va întoarce acasă cu 65 de medalii.

Videoclipul este deschis de Snoop Dogg, care poate fi auzit spunând: „Felicitări, dragilor!”, după care apar Kate și William.

Citește și: Kate Middleton, ezitantă în a deveni prințesă de Wales. De ce a stat pe gânduri la o asemenea onoare: “A știut că va fi comparată”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Din partea noastră, a tuturor care v-am urmărit de acasă, felicitări!”, a transmis Kate, după care William a continuat: „Felicitări pentru tot ce ați realizat! Sunteți o inspirație pentru noi toți!”.

Kate Middleton și prințul William

Videoclipul cuprinde mesaje și din partea altor staruri, printre care David Beckham, însă mulți dintre fani au fost impresionați de apariția lui Kate Middleton, dovadă fiind numeroasele reacții din mediul online.

„Kate arată minunat!”, „Este incredibil să-i vedem pe Kate și pe William din nou!”, „Arată grozav și îmi place asta!”, au fost câteva dintre comentariile apărute în dreptul videoclipului.

Citește și: De ce s-a îmbrăcat Kate Middleton în mov la Wimbledon. A arătat superb, iar alegerea nu a fost întâmplătoare

De asemenea, unii dintre fani nu au putut să nu observe schimbarea de look a lui William, acesta alegând să poarte barbbă.

În vârstă de 42 de ani, Kate Middleton, care urmează o chimioterapie preventivă, a revenit la îndatoririle publice în iunie, la "Trooping the Colour", parada militară anuală care marchează oficial ziua de naştere a lui Charles, şi a declarat că speră să participe şi la alte evenimente pe parcursul verii, lucru care s-a și întâmplat, întrucât la mijlocul lunii iulie a fost prezentă la finala masculină de la Wimbledon.

"Fac progrese bune, dar, după cum ştie oricine trece prin chimioterapie, există zile bune şi zile rele", a spus ea într-un mesaj personal scris înainte de apariţia din iunie. „Tratamentul meu este în desfăşurare şi va mai dura câteva luni", spunea prinţesa de Wales.

Palatul Kensington a refuzat să ofere detalii specifice despre tipul de cancer sau despre starea ei medicală, în afară de a spune că tratamentul a început în februarie.

Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, a urmat şi el un tratament pentru cancer. El a revenit la îndatoririle publice în aprilie şi rămâne destul de ocupat, deşi angajamentele din agenda sa sunt limitate pentru a minimiza riscurile pentru recuperarea sa.

Copiii și sănătatea, prioritățile lui Kate Middleton

printul louis, printul george si kate middleton

De la începutul lui 2024, de când a fost supusă unei operații abdominale și apoi a aflat că are cancer, prințesa de Wales se concentrează și pe sănătatea ei. Tocmai de aceea, de atunci nu a mai apărut în public decât la parada Trooping the Colour și la finala masculină de la Wimbledon. Vrea să ia totul încet, să se vindece și apoi să revină când este pregătită pe deplin. Sănătatea și recuperarea sunt mai importante decât vizibilitatea în fața publicului.

Vara aceasta, Kate, William și copiii au stat mai mult în zona rurală unde se pot distra și relaxa împreună fără ca nimeni să-i deranjeze. Timpul cu George, Charlotte și Louis, mai ales acum cât sunt încă mici, este "perla coroanei" pentru Kate. Ea și William îi cresc pe cei trei moștenitori ai lor diferit față de generațiile anterioare de copii de regi și prinți, oferindu-le și ocazia de a se simți și a crește ca alții de vârsta lor. Mare parte din asta vine din faptul că prințesa de Wales a fost crescută într-o normalitate și o simplitate care au făcut-o să nu piardă contactul cu realitatea.

Citește și: Imagini adorabile cu prințesa Kate și copiii ei. Prima apariție în public a soției prințului William, după diagnosticul de cancer

Citește și: Cum se poartă Kate Middleton și prințul William dincolo de rolurile regale. Un apropiat a rupt tăcerea: „Niciodată nu lipsesc!

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri