Mikaela, fiica Iuliei Albu în prima zi de liceu/ Foto: Captură video Instagram
Divertisment

Mikaela, fiica Iuliei Albu în prima zi de liceu/ Foto: Captură video Instagram

Fiica Iuliei Albu, superbă în prima zi de liceu. Cum s-a îmbrăcat Mikaela la începutul noului an școlar

Fiica Iuliei Albu, Mikaela, a atras toate privirile în prima ei zi de liceu, reușind să impresioneze cu un look elegant și rafinat. Tânăra, care a început clasa a IX-a la prestigiosul Colegiul Economic „Nicolae Kretzulescu” din București, a fost lăudată pentru stilul său impecabil, iar imaginile postate pe rețelele sociale au primit numeroase aprecieri din partea fanilor.

Mikaela a ales să se prezinte la începutul noului an școlar într-o ținută simplă, dar extrem de elegantă, potrivită atât vârstei, cât și regulamentului impus de școală. Ea a purtat o pereche de jeanși albaștri, asortați cu un sacou în aceeași nuanță și o cămașă albă cu o fundă supradimensionată la gât, element care a adăugat un plus de rafinament și personalitate ținutei sale. Look-ul său a fost completat de o pereche de pantofi fără toc, respectând astfel cerințele de specifice evenimentului.

Citește și: Iulia Albu și fiica ei adolescentă seamănă ca două picături de apă. Pozele în care Mikaela apare machiată, subiect de controverse

Experimentează istoria pământului ca o aventură dinamică și captivantă. Urmărește duminică de la 21:00 Minunile Pământului, pe Digi World. Hai să vezi în Digi Online!

„Ce frumoasă și simplă e! Așa trebuie să arate o adolescentă în clasa a 9-a!”, a comentat una dintre urmăritoarele Mikaelei. Alte comentarii, la fel de laudative, au subliniat faptul că tânăra a reușit să fie „superbă și simplă în același timp”, ceea ce a cucerit inima fanilor mamei sale, dar și a celor care au urmărit evenimentul online.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Iulia Albu, cunoscută pentru stilul ei excentric și criticile dure la adresa ținutelor vedetelor, a fost extrem de mândră de fiica ei în această zi specială. Designerul a explicat pentru publicația Click care au fost regulile vestimentare impuse de școală pentru această primă zi importantă: „În prima zi de liceu a fost obligatoriu să se îmbrace în alb-negru sau în alb-bleumarin, fără machiaj, decent. La urma-urmei, sunt copii, au 14 ani.”

Iulia a subliniat că, deși liceul nu a impus încă o uniformă strictă sau un ecuson obligatoriu, elevii au fost încurajați să adopte un stil elegant, dar fără exagerări, fiind interzise tocurile și pantofii sport.

Citește și: Fiica Iuliei Albu, fabuloasă la banchetul de absolvire a clasei a VIII-a, unde a pășit ca pe podium. Fanii: „Este ireal de frumoasă!”

Mikaela, care a moștenit fără îndoială simțul estetic al mamei sale, s-a conformat acestor cerințe și a demonstrat că poate străluci chiar și în cele mai simple combinații vestimentare. Comentariile au continuat să curgă pe pagina de Instagram a adolescentei, unde fanii au apreciat nu doar ținuta acesteia, ci și discreția și naturalețea cu care aceasta a ales să își marcheze debutul în viața de licean: „Domnișoara de nota 10 cu felicitări!”.

Deschiderea noului an școlar nu a fost doar o zi importantă pentru Mikaela, ci și pentru părinții săi, Iulia și Mihai Albu, care au fost prezenți la eveniment pentru a o susține. Cei doi au fost văzuți alături de fiica lor, bucurându-se de această etapă importantă din viața sa. Cu toate că Iulia Albu și fostul ei soț, Mihai Albu, au avut parte de momente tensionate de-a lungul anilor, aceștia au păstrat o relație bună pentru a o sprijini pe Mikaela în această zi specială.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri