iulia albu si mihai albu
Actualitate

Iulia Albu și Mihai Albu / Foto: Facebook

Iulia Albu, dură la adresa lui Mihai Albu, de care a divorțat de 11 ani: "Capabil de orice pentru a o distruge pe mama copilului lui"

Iulia Albu și Mihai Albu nu au încheiat nici acum conflictul care arde între ei de ani buni. Deși au avut perioade de acalmie, iată că acum, cei doi foști soți au ieșit din nou la atac.

Iulia Albu a decis să-i lase un răspuns lung și incisiv tatălui fiicei ei, după ce creatorul de pantofi a susținut că ea îi împiedică o comunicare frumoasă cu fata lor adolescentă și că i-a tăiat din timpul petrecut împreună.

Citește și: Mihai Albu regretă că i-a permis Iuliei să-i poarte numele după divorț: “Nu se mai poate face nimic. Înțelegerea e bătută în cuie”

Divorțați de mai bine de 10 ani, Iulia și Mihai nu pot ajunge nici acum la un numitor comun în ceea ce o privește pe unica lor fiică, Mikaela. Fashion editorul devenit și vedetă tv a ieșit la atac cu un mesaj lung postat pe rețelele sociale. Aceasta și-a spus partea ei de adevăr, dar nu s-a ferit "să dea" în fostul soț.

„O să vă spun povestea unui om MARE care a devenit mic. Povestea unui om capabil DE ORICE pentru a o distruge pe mama copilului lui. Un om care de 11 ani nu se oprește. Și care nu o va face niciodată. Mihai Albu, nu ai dreptul să vorbești despre familia mea! Mihai Albu a fost omul pe care l-am iubit și cu care, după 5 ani de la nuntă, am avut parte de cea mai mare minune din viața mea, MIKAELA. Mihai Albu este omul pentru care am pierdut suportul părinților mei și acum înțeleg de ce.

Când ne-am căsătorit, el avea 42 de ani și locuia cu mama lui într-un apartament nerenovat dintr-un bloc comunist și conducea o mașină banală. M-am îndrăgostit de el, am înțeles mult mai târziu, pentru ca semăna cu bunicul meu din partea mamei. Bunicul meu a fost cel mai bun și cald om de pe acest pământ. Și am crezut că văd asta în el. M-am înșelat. De aceea am divorțat. Dragi prieteni și colegi de presă, am ajuns în momentul în care consider cp hărțuirea mediatică din partea fostului meu soț depășește orice granițe ale absurdului", a scris Iulia Albu pe Facebook.

Iulia Albu a comentat toate declarațiile recente ale lui Mihai Albu: "Nu îți este rușine?"

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Fata Iuliei Albu se simte din ce în ce mai bine în fața camerei. Mikaela e superbă la 14 ani: “În niciun caz mamă-fiică, ci 2 surori”

Mesajul ei a continuat în aceeași notă.

"Vom diseca clar și simplu problema ca lucrurile să se încheie AICI. În data de 16.09.24, fostul meu soț a făcut următoarele declarații, acuzându-mă apoi pe mine ca am deschis un subiect, deși logica și data publicării contrazic fără drept de apel această aberație.

1. “Mikaela nu a fost lăsată să o vadă pe bunica sa înainte să moară”. Oare ce ar spune mama ta, Mihai? Nu îți este rușine?

2. „Verigheta mi-a dat-o înapoi. Nu cred că o mai am. Parcă am topit-o și am făcut ceva din ea. Eu așa știu, că dacă o căsnicie nu merge, se dă înapoi. Am primit-o la vreo doi ani după divorț. Îi spusesem că dacă nu mai rămânem împreună, verigheta se înapoiază”, ne-a spus Mihai Albu.” – la momentul respectiv nu am considerat necesar să dau o replică, dar o voi face acum. Nu agreasem nimic în prealabil, ca și în cazul stabilirii numelui după divorț, aceste”înțelegeri” există doar în imaginația fostului meu soț. Acesta a luat înapoi toate “cadourile” pe care mi le făcuse în timpul relației noastre. TOATE. Vom reveni la asta puțin mai târziu, însă…

3.”De pantofi nu mai știu nimic. De rochie habar nu am. Din ce-mi amintesc, pantofii au fost expuși câțiva ani după nuntă până s-au ponosit. Ori sunt prin magazie, ori prin atelierele pe care le-am schimbat. Rochia parcă Rita Mureșan i-a făcut-o, ca și ținuta mamei mele.”- iarăși, despre pantofi nu am menționat nimic, dar, pentru ca văd ca domnul Albu insistă, o voi face acum. Sandalele și pantofii au fost expuși din prima zi în atelierul dansului, la cererea sa vehementă, menționând ca are nevoie de ei. Pantofii mei au fost probați de sute de femei, care pe vremuri îi călcau pragul atelierului. Dar este ok. Singura declarație pe care eu am făcut-o la zile după declarațiile sale a fost legată de rochia mea de mireasă, și asta pentru că este o lipsă crasă de respect pentru memoria lui Răzvan Ciobanu să susții că ar fi fost făcută de altcineva. Nu, dragul meu Mihai, Răzvan nu mi-a făcut rochia în virtutea “colaborării cu tine”, ci pentru ca eu am vrut sa o facă el, iar rochia a fost, de altfel, plătită. De când am văzut prima lui colecție am știut ca el îmi va face rochia de mireasă. Te-am sfidat, după cum îți amintești, și chiar am avut o întreaga discuție pe această temă, dar nu am cedat. Păcat ca îl desconsideri acum, te dădeai prietenul lui prin presă…".

Iulia Albu a mai continuat cu două subiecte. Primul, legat de o mașină pe care designerul i-a făcut-o cadou, la un moment dat, și al doilea despre mașinile de cusut care i-au aparținut familiei Iuliei și care se aflau în atelierul lui Mihai.

Fashion editorul a încheiat mesajul lung postat pe Facebook în aceeași notă dură: "Ai foarte mult timp pentru declarații și interviuri, și pentru scandaluri pe care tu le pornești, pe care tu le continui și pe care apoi le folosești pentru a poza în victimă. Parca nu îți plăceau găinile… Tot timpul ai pozat în ce nu ești. Soț model, tată model, instanță morală. Nu ești nimic din aceste lucruri. Ajunge. Ești MIC, atât. Și totuși… vreau să îți mulțumesc, Mihai. Îți mulțumesc ca mi-ai dat ocazia să învăț ca POT și TREBUIE să LUPT. Îți mulțumesc, Mihai. Îți doresc inspirație și succes, Domnița de Alba".

Citește și: Mihai Albu, sprijinit de iubita medic în lupta cu cancerul. A aflat diagnosticul de la ea, chiar în ziua în care fratele lui a murit 

 

Etichete: iulia albu , mihai albu

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri