gina pistol si fiica ei (1)
Divertisment

Gina Pistol și Josephine / Foto: Facebook

De ce nu vrea Gina Pistol să arate deloc chipul fiicei sale. A făcut-o o dată, din greșeală, și a fost cuprinsă de lacrimi și regrete

După un an și jumătate de pauză, Gina Pistol revine în lumea televiziunii, ca prezentatoare la "MasterChef". În timpul pe care l-a petrecut acasă, blonda s-a ocupat îndeaproape de fiica ei și a lui Smiley, Josephine. 

Pentru că și ea, și Smiley lucrează mult în televiziune, Gina are parte de un ajutor în creșterea fetiței lor. Atunci când programul le permite, prezentatoarea și solistul fac cu schimbul pentru a sta cu Josephine. Când nu pot face asta, o iau cu ei la filmări, dar micuța de trei ani se plictisește rapid, așa că au la cine apela.

„S-a schimbat dinamica de când am reînceput filmările. E greu, dar încercăm să stea Andrei cu ea când sunt eu la filmări și invers, pentru că și el filmează la Vocea României. Când are ocazia, mai vine pe la platou, îi trimit mesaje audio, video. Încerc să rămân conectată cu ea cât pot. Când vine ea la platou, nu stă prea mult, pentru că tot timpul mă deconectează. Nu realizează ce fac, știe doar că eu merg să filmez și că tati merge să cânte. (…) Avem un ajutor, da. Este o fată tânără, face deja parte din familia noastră.

Urmărește o serie de documentare despre casa regală britanică. Din viața familiei regale, pe DIGI Life și DIGI Online, duminică, de la 11:25.

Amândoi o răsfățăm exact cât trebuie și impunem reguli când trebuie. Consider că avem o relație foarte echilibrată cu ea. E un copil adorat, iubit, doar că îi impunem și reguli. Cred că regulile sunt sănătoase. Top trei reguli ar fi: fără ecrane, fără zahăr și am învățat-o atunci când are tantrumuri să-mi spună ce simte”, a declarat Gina pentru cancan.ro.

Citește și: Imagini nemaivăzute, ca dintr-un film, de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Declarații superbe: “Mulțumesc că ești acasă pentru mine”

De ce nu postează Smiley și Gina Pistol poze în care să se vadă chipul fiicei lor

nunta smiley si gina pistol (9)
Smiley și Gina, alături de fiica lor / Foto: Instagram/Grabazei Photography

De asemenea, vedeta în vârstă de 43 de ani a abordat și subiectul imaginilor pe care le postează cu fiica ei. Aceasta nu vrea nici în ruptul capului să-i arate chipul lui Josephine.

„Nu vreau să o arăt în mediul online. Consider că nu o ajută cu nimic. Mă gândesc și la energii, dar ai văzut că noi suntem oameni mari, iar uneori ne este greu să gestionăm ce se întâmplă în mediul online. De ce să îi fac asta copilului meu, când el acum își formează personalitatea, partea emoțională? Nu vreau să o expun la niște chestii care nu o ajută”, a explica Gina Pistol.

gina pistol, smiley, josephine

Citește și: Gina Pistol, imagini rare în costum de baie. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Ai un farmec aparte”

La un moment dat, ea a scăpat pe internet o poză în care se vedea chipul fetiței sale. A scos-o imediat ce a realizat greșeala și, cu lacrimi în ochi, a povestit cât de mult a regretat momentul de neatenție.

"Îmi dă fiică-mea întruna șervețele pentru că de 10 minute plâng întruna. Plâng pentru că am făcut o greșeală pe care o regret amarnic. Îi rog pe cei din presă să blureze chipul fetiței mele. Am postat acea poză din greșeală și, preț de câteva minute, a fost pe Instagram, după care am șters-o când am realizat că e postată și poza aceea. Rugămintea mea este să blurați chipul copilului pentru că încă nu consider că este pregătită să apară pe platforme online și în publicații", spunea Gina anul trecut, la câteva minute după ce a reparat greșeala.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri