nunta smiley si gina pistol (6)
Divertisment

Nuntă Smiley și Gina Pistol / Foto: Instagram/Grabazei Photography

Gina Pistol, mesaj emoționant la un an de la nunta cu Smiley. Cum a reacționat artistul: „Iubirea o avem de mult”

Gina Pistol și Smiley au sărbătorit luni prima lor aniversare ca soț și soție. Cei doi s-au căsătorit pe 27 mai 2023, într-un cadru de poveste, având alături nu doar familia, ci și unele dintre cele mai cunoscute vedete din showbizul autohton.

Cu ocazia împlinirii unui an de la căsătorie, fosta prezentatoare TV a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, iar soțul ei a reacționat imediat. 

Citește și: Gina Pistol, despre începuturile iubirii cu Smiley: "Au fost mulți care nu au crezut în relația noastră". Examen al răbdării pentru ea

„Să avem înțelepciune. Iubirea o avem de mult”, a scris Gina Pistol pe pagina sa de Instagram, unde a distribuit o imagine cu ea și cu Smiley din ziua nunții.

Mesajul Ginei Pistol cu ocazia împlinirii unui an de la nunta cu Smiley/ Foto: Instagram
Mesajul Ginei Pistol cu ocazia împlinirii unui an de la nunta cu Smiley/ Foto: Instagram

Mesajul fostei prezentatoare a fost preluat și de Smiley, care l-a distribuit pe pagina lui de Instagram. Artistul și soția lui au primit sute de mesaje de felicitare și apreciere din partea fanilor și prietenilor.

Motivul pentru care Smiley și Gina Pistol nu-și expun fiica pe internet: „Eu unul aș vrea s-o arăt tot timpul oamenilor”

Smiley și Gina Pistol au decis să nu arate chipul fiicei lor, Josephine, pe rețelele de socializare. Artistul a explicat că această decizie le aparține și consideră că fetița este prea mică pentru a fi expusă pe internet. De asemenea, Smiley își dorește ca fiica lui să aibă posibilitatea de a alege dacă vrea să apară sau nu pe social media.

Citește și: De ce nu își dorește Gina Pistol bonă pentru fiica ei: "Vreau să îmi cresc copilul sănătos". Ajunsese la epuizare în televiziune

„Am înțeles că trăim în era digitală și lumea vrea să-și expună momentele vieții pe internet. Aș vrea ca alegerea asta să nu o facem însă noi pentru ea. Ea trebuie să aibă posibilitatea de a alege. Dacă eu o fac pe ea persoană publică, poate că îi închid niște porți, niște ferestre în viață. Asta credem noi că e bine, în momentul ăsta, pentru copilul nostru! Am decis să-i dăm posibilitatea să fie anonimă, să decidă ea, când va fi cazul, dacă vrea să apară sau nu”, a declarat Smiley.

„E un copil simpatic, creativ, eu unul aș vrea s-o arăt tot timpul oamenilor. Ieșim cu ea în lume, nu i-am acoperit fața, dar am decis să nu o expunem pe rețelele sociale, pentru că nu cred că e locul unui minor acolo. Dacă ea își va dori, la un moment dat, să aibă conturi pe rețelele sociale, e decizia ei! Nu înțeleg de ce oamenii sunt atât de curioși să o vadă! Eu mă ghidez după ce îmi spune inima mea! Am decis împreună cu Gina că e cel mai bine să fie anonimă. O să evităm să o mai postăm chiar și cu spatele”, a continuat artistul. 

Intrebarea zilei

Am avut cel mai aglomerat weekend de Rusalii din istoria litoralului românesc. Cum vi se par prețurile de la mare?

Partenerii Nostri