Gina Pistol/ Foto: Instagram
Divertisment

Gina Pistol/ Foto: Instagram

Gina Pistol, imagini rare în costum de baie. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Ai un farmec aparte”

Gina Pistol și-a surprins fanii cu o nouă ipostază, fiind fotomodel pentru un brand de costume de baie. Prezentatoarea TV a demonstrat că are ce îi trebuie pentru o carieră în modelling, arătându-și silueta de mămică fără rețineri. 

În cea mai recentă postare de pe contul său de Instagram, soția lui Smiley și-a etalat formele voluptoase purtând un costum de baie negru, dintr-o singură piesă, pe care l-a asortat cu un poncho de plajă în aceeași nuanță.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Gina Pistol, mesaj emoționant la un an de la nunta cu Smiley. Cum a reacționat artistul: „Iubirea o avem de mult”

Fanii au fost încântați să o revadă pe frumoasa vedetă în ținute mai îndrăznețe, astfel că au luat cu asalt secțiunea de comentarii și i-au făcut o mulțime de complimente: „Ești superbă”/ „Ai un farmec aparte”/ „Arăți foarte bine în aceste ținute”. 

Gina Pistol a luat o pauză de la televiziune după ce a devenit mamă

În luna februarie a anului 2023, Gina a anunțat că se retrage din televiziune pentru o perioadă. Motivul pentru care a decis să facă acest lucru a fost că își dorea să petreacă cât mai mult timp cu fiica ei, Josephine, pe care o împarte cu artistul Smiley. 

Citește și: De ce nu își dorește Gina Pistol bonă pentru fiica ei: "Vreau să îmi cresc copilul sănătos". Ajunsese la epuizare în televiziune

„Sunt momente în care îmi e dor de mine. Eu sunt într-un proces de revenire pentru că se schimbă toată viața, te simți și tu ca om, se schimbă relațiile, pentru că prioritar devine copilul. Dar nu trebuie să uităm și noi de noi, că înainte de mama suntem femei. Am avut COVID de două ori într-un an, inclusiv am avut un burnout, toate în același an, toate au dat cu mine de pământ și atunci am realizat că sănătatea mea fizică și psihică este mai importantă decât orice proiect”, a spus Gina Pistol, la opt luni de la anunțul că ia o pauză de la a prezenta emisiuni tv.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri