morgan eastwood nunta
Divertisment

Clint Eastwood, moment de tandrețe cu fiica lui / Foto: Instagram Morgan Eastwood, Allison Stoddard Photography

Clint Eastwood, socru mic la nunta fetei lui de 27 de ani, mezina dintre cei 8 copii ai săi. Starul de 94 de ani a condus-o la altar

Reputatul actor și regizor Clint Eastwood, în vârstă de 94 de ani, și-a condus fiica de 27 de ani la altar. Morgan, deja însărcinată, s-a căsătorit cu iubitul ei, într-o ceremonie la care au participat toți cei șapte frați ai ei. 

"A fost perfect", a spus Morgan Eastwood despre nunta de vis. Scenaristă și producătoare, tânăra, cea mai mică dintre cei 8 copii ai regizorului, s-a căsătorit cu Tanner Koopmans, la o moșie din California, în fața a 130 de invitați.

Citește și: Cum se prezintă fiica lui Tom Cruise după ce a renunțat la numele lui de familie. Asta spune multe despre relația lui Suri cu mama ei

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mireasa a fost fericită de evenimentul din viața ei, și-a dorit relaxare, așa că s-a ocupat singură de machiaj și de păr, și-a luat cercei ieftini, pantofi pe care i-a purtat anterior și o rochie simplă. Aceasta a mărturisit că, după logodna de anul trecut, a fost pe punctul de a fugi cu iubitul ei și a se căsători în secret, dar Tanner a convins-o că o ceremonie la care să-i aibă aproape pe cei dragi este mai prețioasă. "Am vrut să fie pe cât de intim posibil cu o familia așa de mare ca a mea, dar plină de distracție. Au fost doar cei din familia imediată și partenerii lor, prieteni de familie și cei mai buni prieteni ai noștri", a declarat Morgan Eastwood pentru People.

Cei doi tineri s-au căsătorit la o moșie cumpărată de Clint Eastwood în anii '80, o proprietate istorică pe care acesta a salvat-o de la a fi transformată într-un ansamblu rezidențial.

Clint Eastwood și Morgan Eastwood
Clint Eastwood, moment de tandrețe cu fiica lui / Foto: Instagram Morgan Eastwood, Allison Stoddard Photography

Pe rețelele sociale, fiica regizorului a postat câteva imagini dragi din ziua cea mare, inclusiv când celebrul ei tată îi atinge cu delicatețe și dragoste burtica în care crește primul ei copil. Clint Eastwood a fost cel care a condus-o la altar, iar nepotul ei a fost cel care a dus verighetele. "Nu a fost plănuit, a fost neașteptat și făcut pe ultima sută de metri. A fost adorabil", a spus Morgan despre momentul special cu tatăl ei.

Și mama miresei, Dina Ruiz, care a fost soția lui Eastwood între 1996 și 2014, a fost și ea prezentă, alături de soțul ei. 

Clint Eastwood are opt copii. Pe lângă Morgan, acesta îi mai are pe Laurie (70 de ani), Kimber Lynn (60 de ani), Kyle (56 de ani), Alison (52 de ani), Scott (38 de ani), Kathryn (36 de ani) și Francesca (30 de ani).

Intrebarea zilei

Am avut cel mai aglomerat weekend de Rusalii din istoria litoralului românesc. Cum vi se par prețurile de la mare?

Partenerii Nostri