Prințul Harry și William
Divertisment

Prințul William se teme că dezvăluirile făcute de Harry i-ar ruina relația cu familia regală / Getty Images

Prințul Harry a refuzat invitația la nunta prietenului său din cauza lui William: „Nu suportă să fie în aceeași clădire cu fratele său”

Prințul Harry a refuzat invitația la nunta prietenului său apropiat, Hugh Grosvenor, din cauza tensiunilor continue cu fratele său, prințul William. Hugh Grosvenor, al șaptelea duce de Westminster, se va căsători cu Olivia Henson pe 7 iunie la Catedrala Chester, și se așteaptă ca membrii familiei regale să fie prezenți. Cu toate acestea, ducele de Sussex a decis să nu participe la ceremonie.

Autorul regal, Tom Quinn, a explicat pentru publicația The Mirror că Harry s-a gândit inițial să participe la nuntă, dar în cele din urmă a refuzat invitația din cauza prezenței lui William.

Citește și: Dorința prințesei Diana înainte să moară. Mama lui Harry și William ar fi foarte dezamăgită acum

„Decizia lui Harry de a nu participa la nunta vechiului său prieten, Hugh Grosvenor, a fost probabil inevitabilă odată ce și-a dat seama că fratele său va fi acolo. Harry nu suportă ideea de a fi în aceeași clădire cu fratele său, cu atât mai puțin în aceeași cameră”, a declarat Quinn.

De asemenea, Quinn a susținut că Harry și-ar fi dorit să fie cavaler de onoare la nunta prietenului său, însă acest rol i-a fost oferit lui William, ceea ce a agravat și mai mult situația. „Harry urăște ideea de a pierde complet legătura cu vechii săi prieteni, mai ales că era apropiat de Hugh Grosvenor, dar participarea la o nuntă la care fratele său va fi prezent îi va răscoli traumele”, a adăugat Tom. „Harry a crezut că i se va propune să fie cavaler de onoare, dar încă o dată fratele său are prioritate”.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Harry și William după ce s-a spus că s-au împăcat. De ce nu-și vor petrece aceștia concediile împreună

Declarațiile lui Tom Quinn au fost confirmate și de un apropiat al prințului Harry, care a susținut pentru publicația The Express că refuzul lui Harry de a participa la nuntă a fost „declanșat” atunci când a aflat că William a fost numit cavaler de onoare. 

„William a fost rugat să preia un rol principal la nuntă și asta l-a determinat pe Harry să refuze invitația. A fost ultimul cui în sicriu”, a spus acesta. „Harry și Hugh au fost foarte apropiați în copilărie, așa că toată lumea a crezut că el urma să preia rolul, nu William”.

Intrebarea zilei

Am avut cel mai aglomerat weekend de Rusalii din istoria litoralului românesc. Cum vi se par prețurile de la mare?

Partenerii Nostri