Val de reacții după ce o mireasă i-a cerut soțului cel mai bizar lucru înainte de nuntă/ Shutterstock
Actualitate

Val de reacții după ce o mireasă i-a cerut soțului cel mai bizar lucru înainte de nuntă/ Shutterstock

Val de reacții după ce o mireasă i-a cerut soțului cel mai bizar lucru înainte de nuntă: „Nu vreau să mă fac de rușine”

O mireasă a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare după ce i-a cerut logodnicului să se bronzeze înainte de nuntă, pentru a nu părea prea palid în fotografii. Cererea sa a fost considerată de unii utilizatori „deplasată”, generând o dezbatere aprinsă.

Într-o postare pe un forum de nuntă, viitoarea mireasă a scris: „L-am rugat pe logodnicul meu să se bronzeze înainte de nuntă. Desigur că nu a făcut prea mult efort, așa că este mult mai palid decât mine. Eu mă bronzez ușor, așa că am încercat să stau departe de soare ca să nu fim atât de diferiți. Am cumpărat un spray de bronz ca să-l folosesc în ziua nunții. Este ciudat ca bărbații să se bronzeze cu spray? Am văzut câteva cupluri care s-au căsătorit, unde mireasa era mult mai bronzată decât mirele și mi-e teamă să nu fie un contrast prea mare între noi când facem fotografiile”.

Citește și: Un tânăr din Indonezia a aflat după nuntă că mireasa lui era, de fapt, bărbat. Cum l-a păcălit mai bine de un an

Comentariile utilizatorilor nu au întârziat să apară, majoritatea criticând-o aspru, relatează The Mirror. Un utilizator a spus: „De ce îi spui că trebuie să se bronzeze? Fă-ți griji pentru propria ta piele.” Mireasa a răspuns rapid: „Îmi voi face griji pentru fotografiile mele scumpe de nuntă, mulțumesc. Nu vreau să mă fac de rușine”. Un alt comentariu a fost și mai dur: „Îngrijorați-vă pentru acel divorț scump care va avea loc dacă veți dicta astfel fiecare mișcare a soțului dvs.”

Postarea a fost distribuită și pe un grup de Facebook, unde a stârnit reacții acide. Unii au considerat cererea drept un exemplu de rasism: „Cui îi pasă dacă arată prea palid în poze? Pare un fel de rasism, în care ea nu vrea să arate interrasial în fotografii, când toată lumea va știe că amândoi sunt albi.”

Citește și: Val de comentarii acide după ce o mireasă a dezvăluit ce le-a cerut invitaților la nunta ei: „Acest trend trebuie să înceteze!”

Intrebarea zilei

Am avut cel mai aglomerat weekend de Rusalii din istoria litoralului românesc. Cum vi se par prețurile de la mare?

Partenerii Nostri