casa ben affleck si jennifer lopez
Divertisment

Casa pe care Ben Affleck și Jennifer Lopez au cumpărat-o cu un an înainte de divorț. / Foto: Profimedia

Ce credea de fapt J.Lo despre vila de peste 60 de milioane de dolari pe care a cumpărat-o cu Ben Affleck. "Casa a fost ideea lui"

Mega vila pe care Jennifer Lopez și Ben Affleck au cumpărat-o cu un an înainte de divorț, pe care au plătit 60,8 milioane de dolari, a fost scoasă la vânzare în iulie, cu o lună înainte ca diva să înainteze actele de divorț. Cei doi cer 68 de milioane de dolari pe ea și nu și-au găsit încă un cumpărător.

Surprinzător pentru mulți este că achiziționarea unui asemenea domeniu pe care tronează o casă imensă nu ar fi fost ideea lui J.Lo, așa cum unii s-ar fi așteptat. Ben a fost cel care și-a dorit locuința, iar artista a făcut un "mare compromis" pentru a o accepta, susține o sursă din apropierea fostului cuplu, citată de People.

Citește și: Dezvăluiri despre tensiunile dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Un apropiat a rupt tăcerea: „Ajunsese să fie ca o mamă pentru el!”

*EXCLUSIVE* Ben Affleck and Jennifer Lopez officially list their marital home for a whopping $68 Million dollars
Conacul lui Ben Affleck și al lui Jennifer Lopez. Profimedia

Jennifer Lopez nu a fost niciodată o mare fană a vilei pe care a cumpărat-o cu soțul ei. "Casa a fost ideea lui Ben și un compromis major din partea ei. Ea a fost de acord pentru că era un loc în care aveau spațiu ambele lor familii, o sală de sport, un teren de pickleball, o cameră pentru birou și că avea două intrări separate", a transmis persoana respectivă. Ben are trei copii, iar Jen, doi, așa că atunci când îi aveau pe toți alături, aveau nevoie de spațiu.

Citește și: Apropiații lui Jennifer Lopez nu au cuvinte de laudă despre soțul ei: "Nimeni, cu excepția mamei ei, nu-l place pe Ben Affleck"

Și aveau loc berechet, căci vila are 12 dormitoare, 24 de băi și o întindere totală de 3.500 de metri pătrați. Totuși, conform gusturilor lui Lopez, era prea modernă: "Ei îi place stilul romantic spaniol, european".

O a doua sursă spune, însă, că lui Affleck nu i-ar fi plăcut locația. "Viața lui este în Brentwood. Copiii lui sunt acolo. Era o bătaie de cap să navigheze prin trafic de la casa lor. Nu i-a plăcut niciodată". Acum, actorul și-a cumpărat o casă de 20,5 milioane de dolari chiar în Brentwood, o suburbie a Los Angeles-ului, aproape de domiciliul copiilor și al fostei lui soții, Jennifer Garner.

De câteva luni, și J.Lo este în căutarea casei perfecte în care să se stabilească alături de gemenii Max și Emme.

Citește și: Ben Affleck, petrecere mică, acasă, cu copiii, de ziua lui. “Jennifer Lopez a trecut să îl felicite”, la fel a făcut și fosta soție

Citește și: Jennifer Lopez, colecție de 6 inele de logodnă de la 5 bărbați. Cât valorează dovezile de iubire ale foștilor parteneri

 

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri