jennifer lopez și ben affleck
Actualitate

Jennifer Lopez și Ben Affleck, schimb de replici la premiile Grammy 2023 / Foto: captură video

Dezvăluiri despre tensiunile dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Un apropiat a rupt tăcerea: „Ajunsese să fie ca o mamă pentru el!”

La o săptămână de când Jennifer Lopez a depus actele de divorț de Ben Affleck ies la iveală detalii despre neînțelegerile dintre cei doi. Mai exact, actrița a încercat mult timp să gestioneze stările proaste ale soțului ei, însă eforturile ei au fost în zadar.

Potrivit unor surse citate de jurnaliștii de la People, actrița în vârstă de 55 de ani ajunsese să fie ca o mamă pentru Ben Affleck, care era deseori nemulțumit de viața lui, în ciuda faptului că avea o soție superbă și trei copii din căsnicia cu Jennifer Garner.

Citește și: Apropiații lui Jennifer Lopez nu au cuvinte de laudă despre soțul ei: "Nimeni, cu excepția mamei ei, nu-l place pe Ben Affleck"

„Jennifer și-a petrecut mult timp pentru a se asigura că Ben este fericit și are tot ce are nevoie”, a declarat sursa respectivă, care a precizat că actorul ajunsese să fie mai mult un fiu sau un coleg pentru J.Lo, în ciuda faptului că ea este doar cu trei ani mai mare decât ea.

Jennifer Lopez și Ben Affleck/ Profimedia
Jennifer Lopez și Ben Affleck/ Profimedia

„Felul în care avea grijă de el era aproape ca și cum ar fi îngrijit un copil”, a mai continuat sursa respectivă.

Deși prietenii au încercat să-i atragă atenția că nu este treaba ei să-i gestioneze stările proaste, actrița nu s-a oprit.

Prietenii i-au amintit constant că nu este responsabilitatea ei să-i gestioneze stările proaste. El era foarte instabil și foarte frustrat uneori”, a mai dezvăluit sursa respectivă.

De cealaltă parte, Jennifer Lopez este opusul lui: „Ea apreciază viața într-un alt fel. Este foarte recunoscătoare pentru tot ceea ce are, pentru tot ceea ce trăiește”.

Citește și: J.Lo, 5 ore petrecute în casa închiriată a lui Ben Affleck, deși zvonurile despre divorț se amplifică. Și-au petrecut vara separat

De asemenea, o sursă apropiată lui Garner a dezvăluit că acesta nu a știut niciodată cum să gestioneze stresul.

Jennifer Lopez și Ben Affleck/ Profimedia
Jennifer Lopez și Ben Affleck/ Profimedia

„Nu are abilități bune de gestionare a stresului. Se frustrează ușor și tinde să fie schimbător. Când este relaxat și are o dispoziție bună, este minunat să fii în preajma lui”, a declarat sursa. „Dar, cel mai des, el este supărat sau frustrat”.

Jennifer Lopez a depus actele de divorț de Ben Affleck

Ben Affleck şi Jennifer Lopez au intentat divorţ, după doi ani de căsnicie. Potrivit revistei Variety, Lopez a depus marţi cererea la tribunalul superior din comitatul Los Angeles. Data oficială a separării este menţionată ca fiind 26 aprilie.

Cei doi s-au căsătorit în Las Vegas în iulie 2022, după ce şi-au reluat relaţia de acum două decenii. Lopez, în vârstă de 55 de ani, şi Affleck, în vârstă de 52 de ani, au început o relaţie la începutul anilor 2000, pe care tabloidele au numit-o la acea vreme „Bennifer”.

Dragostea este frumoasă. Dragostea este bună. Şi se pare că dragostea este răbdătoare. Douăzeci de ani de răbdare”, a scris Lopez anunţând prima lor nuntă, rapidă, în Las Vegas, în iulie, şi semnând ca Jennifer Lynn Affleck.

După nunta din Las Vegas, cei doi s-au căsătorit din nou în cadrul unei ceremonii fastuoase în Georgia la 20 august 2022 - exact acum doi ani.

Citește și: Ben Affleck, gestul care arată că divorțul de Jennifer Lopez e iminent. Un apropiat a rupt tăcerea: „A fost insulta finală!”

Dizolvarea căsătoriei lor a urmat unor relatări conform cărora cei doi trăiau separat. Cei doi şi-au vândut casa din Beverly Hills şi, în mai, Lopez a anunţat pe site-ul său că este „îndurerată şi devastată” de anularea turneului său de vară „This Is Me ... Live”.

„Vă rog să ştiţi că nu aş face asta dacă nu aş simţi că este absolut necesar”, a spus ea, promiţându-le fanilor că vor fi „împreună din nou”.

Turneul urma să fie primul după cinci ani, după primul său album solo din ultimul deceniu, „This Is Me ... Now”.

Când s-au cunoscut Jennifer Lopez și Ben Affleck

Lopez şi Affleck s-au întâlnit pentru prima dată în 2001, pe platoul de filmare al filmului „Gigli”, în care jucau roluri de infractori. Prietenia lor din viaţa reală s-a transformat în cele din urmă într-o relaţie care a provocat o frenezie mediatică, paparazzi numindu-i pe cei doi „Bennifer”.

În noiembrie 2002 erau logodiţi, dar relaţia lor s-a stins la fel de repede cum a început. Nunta lor din septembrie 2003 a fost amânată şi apoi cuplul s-a despărţit oficial patru luni mai târziu.

Citește și: Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Ambele vedete au trecut la alte relaţii, Lopez căsătorindu-se cu cântăreţul Marc Anthony în 2004, iar Affleck cu actriţa Jennifer Garner în 2005.

Lopez s-a despărţit de Anthony în 2011, în timp ce Affleck şi Garner şi-au anunţat despărţirea în 2015.

În aprilie 2021, echipa Bennifer s-a bucurat când cei doi au fost văzuţi ieşind împreună în Los Angeles. Ei s-au logodit un an mai târziu.

 

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri