*EXCLUSIVE* Ben Affleck and Jennifer Lopez officially list their marital home for a whopping $68 Million dollars
Actualitate

Conacul lui Ben Affleck și al lui Jennifer Lopez. Profimedia

Luxosul conac al lui Ben Affleck și Jennifer Lopez, scos oficial la vânzare. Câți bani cer pe spectaculoasa proprietate. FOTO

Este oficial. Ben Affleck și Jennifer Lopez au scos la vânzare conacul pe care-l dețin în Beverly Hills, pentru suma de 68 de milioane de dolari. Casa din California, cu 12 dormitoare și 24 de băi, a apărut pe listele unei agenții imobiliare, joi, la câteva zile după ce cuplul și-a petrecut vacanța de 4 iulie separat.

Decizia a fost luată la aproape o lună după ce o sursă a declarat pentru People că cei doi soți, despre care se speculează că sunt în pragul divorțului, vor să vândă locuința pe care au cumpărat-o împreună.

Cuplul, care este căsătorit din 2022, a achiziționat proprietatea de 3500 de metri pătrați în mai anul trecut pentru 60.805.000 USD. Potrivit anunțului de vânzare, casa a fost „recent renovată, calitate la cel mai înalt nivel” și are numerose facilități precum bar, lounge, sală de sport complet echipată, ring de box și terenuri pentru baschet și pickleball.

Turneu anulat, căsnicie în pericol. J.Lo își pansează rănile în compania copilului ei

Ben Affleck și JLo nu mai locuiesc împreună

Revista People dezvăluia în mai că cele două vedete locuiesc separat, o persoană din anturajul actorilor afirmând că Affleck și-a mutat toate lucrurile din conac în iunie, în timp ce Lopez se afla în vacanță în Europa. 

„Ben continuă să locuiască în casa închiriată în Brentwood. El stă acolo deja de două luni. Pare OK”, a mai spus sursa respectivă. „Merge la biroul său în fiecare zi și pare concentrat pe muncă. De asemenea, petrece mult timp cu copiii lui”.

 

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri