Prințul Harry/ Profimedia
Actualitate

Prințul Harry/ Profimedia

Reacția lui Harry când a fost întrebat dacă este fericit să fie acasă. Prințul nu s-a întâlnit cu nici un membru regal

Când prințul Harry a revenit în Marea Britanie pentru a participa la Jocurile Invictus, vizita sa a fost umbrită de tensiunile familiale și de absența unei întâlniri cu tatăl său, Regele Charles.

În timp ce ieșea de la evenimentul de la Catedrala Sf. Paul, ducele de Sussex a fost întrebat de un reporter dacă este „fericit să fie acasă”, iar răspunsul său a fost scurt și evaziv.

„Mă bucur să te văd”, a scris prințul Harry, cu un zâmbet și un chicot amuzat. 

Întrebarea a venit pe fondul zvonurilor legate de relația tensionată dintre prințul Harry și familia regală, în special cu tatăl său. Deși se speculase că regele Charles și Harry ar putea să se întâlnească în timpul vizitei prințului în Regatul Unit, acest lucru nu s-a întâmplat. La scurt timp după ce Harry a aterizat la Londra, un purtător de cuvânt al ducelui a confirmat că o întâlnire nu va avea loc, menționând că regele are un „program plin”.

Citește și: Prințul Harry a vrut să părăsească Familia Regala cu ani înainte de a o cunoaște pe Meghan Markle. Cine l-a convins să rămână?

„Ducele înțelege angajamentele tatălui său și speră să-l vadă curând”, a declarat purtătorul de cuvânt, potrivit The Mirror.

Nu a fost prima dată când o întâlnire între Harry și tatăl său a fost amânată sau anulată. Relațiile dintre prinț și familia regală s-au deteriorat în ultimii ani, în special după decizia lui Harry și a soției sale, Meghan Markle, de a se retrage din îndatoririle regale și de a se muta în Statele Unite. De atunci, familia regală și cuplul au fost subiect de discuții intense, mai ales în urma interviurilor și declarațiilor publice făcute de Harry.

Deși nu s-a întâlnit cu tatăl său, ducele de Sussex a participat la evenimentele organizate pentru Jocurile Invictus, o competiție sportivă dedicată veteranilor răniți, pe care el însuși a fondat-o în 2014. În timpul unui eveniment desfășurat în estul Londrei, Harry a fost observat de experți în limbajul corpului care au remarcat o atitudine precaută. Judi James, expert în limbajul corpului, a declarat pentru The Mirror că atitudinea lui Harry oscila între „încredere autentică” și o anumită „atitudine precaută”, indicând o ușoară tensiune în comportamentul său.

Citește și: Porecla pe care a avut-o prințul Harry când studia la Eton. Colegii știau de hobby-urile controversate pe care le avea în timpul liber

În fotografiile surprinse la eveniment, Harry a fost văzut îmbrăcat elegant, purtând un dosar sub braț și salutând cordial oamenii prezenți. Deși părea relaxat, evitarea întrebării despre cât de fericit este să fie înapoi în Marea Britanie arată că relația sa cu familia și cu țara natală este încă una complicată.

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri