printul harry
Actualitate

Prințul Harry / Foto: Profimedia

Nimeni nu se aștepta la asta. Unde a stat prințul Harry în timpul celei mai recente vizite în Anglia

În ciuda neînțelegerilor dintre prinții Harry și William, ducele de Sussex se bucură de susținerea unor membri ai familiei, dezvăluie surse apropiate acestuia.

La scurt timp după ce au apărut informații potrivit cărora William și Harry au participat la funeraliile unchiului lor, lordul Robert Fellowes, însă nu și-au vorbit și au ales să păstreze distanța, surse apropiate ducelui de Sussex au dezvăluit unde a stat acesta cât timp s-a aflat în Anglia.

Citește și: Dorința prințesei Diana înainte să moară. Mama lui Harry și William ar fi foarte dezamăgită acum

Conform People, în cadrul celei mai recente vizite în Anglia, ducele de Sussex a stat cu unchiul său, Charles Spencer, la Althorp House, locuința în care a crescut mama lui, regretata prințesă Diana.

charles spencer
Charles Spencer este fratele prințesei Diana. / Foto: Profimedia

Prezența lui Harry la funeraliile lordului Fellowes a fost o surpriză pentru cei prezenți, notau jurnaliștii de la People.

Mulți oameni au fost uimiți că Harry a venit”, a declarat unul dintre invitați pentru People, adăugând: „Era într-o formă remarcabilă. Era încântată să vadă pe toată lumea și mulțumit că a reușit să ajungă”.

Citește și: Imagini adorabile cu prințesa Kate și copiii ei. Prima apariție în public a soției prințului William, după diagnosticul de cancer

Biograf regal, despre ruptura dintre prinții William și Harry

Neînțelegerile dintre Harry și William par să fie departe de a se fi stins, iar acum, când s-au împlinit 27 de ani de când prințesa Diana s-a stins din viață, un expert regal a vorbit despre cum ar fi făcut ea față acestei situații, în cazul în care ar fi trăit.

Harry și William

Îndrăgită de oameni din toate colțurile lumii, prințesa Diana a fost foarte prezentă în viețile celor doi fii ai săi până când a murit, pe 31 august 1997.

Citește și: Prințesa Diana și-ar fi prezis moartea. Ce i-ar fi mărturisit avocatului ei cu doi ani înainte de teribilul accident din Paris

În ciuda faptului că Harry și William și-au împărtășit durerea în primii ani după accidentul teribil care le-a răpit mama, acum, la aproape 30 de ani distanță, relația dintre ei este pe „butuci”, lucru pe care mama lor nu l-ar fi acceptat sub nicio formă.

„Dacă Diana ar fi fost încă aici, mă îndoiesc că ruptura dintre fiii ei ar fi ajuns vreodată atât de adâncă. Ea ar fi găsit o modalitate de a-i face să se înțeleagă și să-și rezolve diferențele. Și acesta este încă un mare regret legat de tragedia care a dus la moartea ei”, a declarat Jennie pentru OK! Magazine.

Jennie mai crede că Diana ar fi fost de acord cu decizia prințului Harry de a se retrage din lumina reflectoarelor și de a-și crește copiii într-un mod privat, deoarece Diana însăși căuta adesea o evadare din viața publică.

Citește și: Prințul Charles, interogat în secret după moartea fostei soții. Ce bilet i-a lăsat prințesa Diana majordomului ei

„Cred că ea ar fi făcut tot posibilul să-i sprijine pe Harry și Meghan și ar fi avut multă simpatie pentru decizia lor de a-și construi o viață în afara zidurilor Palatului”, a spus Jennie, adăugând: „La urma urmei… ea deschisese drumul pentru asta”. 

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri