Pamela Anderson/ Profimedia
Actualitate

Pamela Anderson/ Profimedia

Pamela Anderson s-a confruntat cu depresia ani de zile. Discursul emoționant ținut de actriță când a primit premiul Golden Eye

Pamela Anderson, cunoscută pentru rolul său iconic în serialul „Baywatch”, a avut un discurs emoționant la Festivalul de Film de la Zurich, unde a primit premiul Golden Eye. Actrița în vârstă de 57 de ani a dezvăluit că s-a confruntat cu depresia timp de „câteva decenii” și a vorbit deschis despre dificultățile pe care le-a întâmpinat de-a lungul carierei sale, precum și despre revenirea recentă în lumina reflectoarelor.

Pamela Anderson a fost prezentă la festival pentru a-și promova noul film, „The Last Showgirl”, și pentru a primi distincția Golden Eye. În fața publicului, actrița și-a deschis sufletul, vorbind despre călătoria ei emoțională și profesională.

„Sunt fericită că sunt aici, în acest moment, pentru că, cred că am avut depresie de câteva decenii”, a spus ea, adăugând că nu se aștepta niciodată să fie pe scenă și să primească un astfel de premiu. „Nu m-am gândit niciodată că voi fi pe scenă, primind un astfel de premiu. Vreau doar să lucrez în continuare. Sunt încântată să fac mai mult”, a recunoscut ea cu sinceritate.

Hai alături de Clarke Gayford în Captura zilei și descoperă noi destinații pentru pescuit. Pe DIGI Life și DIGI Online, de luni până joi de la 20:05 !

Citește și: Ce spune Pamela Anderson despre viața ei amoroasă, după 6 mariaje eșuate: "Cu siguranță sunt mult mai fericită acum"

Actrița a menționat că renașterea carierei sale a început cu documentarul „Pamela, a Love Story”, lansat în 2023, alături de memoriile sale „Love, Pamela”. Aceste două proiecte au reprezentat puncte de cotitură în viața ei, ajutând-o să își redescopere talentul și să își reafirme poziția în industria de divertisment.

„Ryan [White] a făcut acel documentar și așa m-a văzut Gia. Întotdeauna am știut că sunt capabilă de mai mult”, a declarat Pamela, adăugând că a fost mereu conștientă de potențialul ei artistic.

Pamela a reflectat, de asemenea, asupra statutului ei de icon al culturii pop, subliniind că această faimă a fost atât o binecuvântare, cât și un blestem. „Este grozav să faci parte din cultura pop, dar este în același timp o binecuvântare și un blestem. Oamenii se îndrăgostesc de tine din cauza unui costum de baie. A durat mult, dar sunt aici”, a spus ea, referindu-se la notorietatea obținută datorită rolului său din „Baywatch”.

În discursul său, Pamela a vorbit despre copilăria ei modestă din Columbia Britanică, menționând influența pe care bunicul ei finlandez a avut-o asupra visurilor sale. „Mi-a încurajat cu adevărat imaginația. M-a făcut să realizez că nu ești doar o extensie a părinților tăi sau a orășelului în care ai crescut”, a spus ea.

Citește și: Pamela Anderson spune că oamenii nu au plăcut-o niciodată înainte ca ea să renunțe la machiaj: "Cine era acel personaj?"

Pamela a descris și cum, atunci când a crescut pe o insulă, ideea de a pleca era considerată ceva ieșit din comun, iar cei care îndrăzneau să părăsească locul natal deveneau subiectul bârfelor.

Referindu-se la noul său rol din "The Last Showgirl", Pamela a mărturisit că acest proiect a avut o importanță crucială pentru ea, considerându-l o adevărată provocare și o oportunitate de a-și canaliza experiențele de viață într-un mod constructiv.

„Nu cred că aș fi putut juca acest personaj dacă nu aș fi avut viața pe care o aveam, așa că a meritat. Dacă pot continua să lucrez și să folosesc aceste lupte și provocări… mă voi simți binecuvântată”, a spus ea.

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri