O bunică le-a dat clasă tinerilor cu un gest inedit/ Foto: Captură video Tiktok
Actualitate

O bunică le-a dat clasă tinerilor cu un gest inedit/ Foto: Captură video Tiktok

O bunică le-a dat clasă tinerilor cu un gest inedit. Și-a făcut primul tatuaj la vârsta de 90 de ani

O femeie din Barcelona, în vârstă de 90 de ani, a demonstrat că nu e niciodată prea târziu să încerci lucruri noi, alegând să-și facă primul tatuaj. Nepoata ei a documentat momentul pe TikTok, iar gestul curajos al bunicii a atras atenția și admirația internauților.

În clipul publicat pe rețeaua de socializare, bunica a fost surprinsă râzând și alegând cu grijă modelul tatuajului dintr-o carte de prezentare, într-un magazin de tatuaje. În cele din urmă, ea a optat pentru un design simplu și elegant: o inimă pe încheietura mâinii.

Citește și: Bunică de 61 de ani, val de reacții după ce a făcut publică o imagine din tinerețe: „E incredibil cât de frumos îmbătrânești!”

Momentul a fost întâmpinat cu mult entuziasm de către utilizatorii TikTok, care au lăudat inițiativa bunicii. Mulți au fost surprinși de aspectul ei tineresc, exclamând: „Are 90 de ani????? Wow. Arată grozav”. Alții au remarcat energia și vitalitatea femeii, unul scriind: „Are mai multă energie decât mine, iar eu am 19 ani!”

@1mas1sonmuch0s A los 90 hay que empezar a hacer cosas nuevas! Su primer tatuaje 😱 #nuncaestarde #ahoraeselmomento #miabuela #abuelayeye ♬ sonido original - 1mas1sonmuchos

Nepoata femeii a confirmat vârsta acesteia, răspunzând la un comentariu: „Ea s-a născut în 1934. Nu pare de 90 de ani, nu?”. Un alt utilizator a adăugat: „Impresionant! Aș vrea să știu cum era ea când era tânără, trebuie să fi fost o femeie superbă”.

Citește și: Bunica celebră pe internet s-a despărțit de iubitul mai tânăr decât ea cu 46 de ani: „Ajunsesem să ne certăm din orice”

Alegerea tatuajului a fost de asemenea apreciată, un comentator sugerând: „Dacă ai de ales, fă-ți același tatuaj pe care l-a făcut ea... va fi cel mai bun tatuaj al tău fără îndoială.” Nepoata a răspuns rapid: „Ne-am făcut același tatuaj pentru a avea o amintire veșnică cu ea.”

Gestul bunicii a devenit rapid viral, inspirându-i pe mulți să își urmeze visele și să își depășească limitele, indiferent de vârstă. Aceasta poveste nu doar că a subliniat legătura specială dintre generații, dar a și demonstrat că vârsta este doar un număr atunci când vine vorba de a trăi viața din plin.

Etichete: varsta , tatuaj , bunica , nepoti

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri