Iris Jones
Actualitate

Femeia care s-a căsătorit cu un bărbat mai tânăr cu 46 de ani, declarații emoționante: ”Dragostea e când omul iubit te cară în spate!” / Facebook

Bunica celebră pe internet s-a despărțit de iubitul mai tânăr decât ea cu 46 de ani: „Ajunsesem să ne certăm din orice”

Iris Jones, bunica devenită cunoscută după ce a apărut în emisiunea „This Morning”, unde a vorbit despre cât de împlinită este în plan sentimental după ce s-a cuplat cu un bărbat de 37 de ani, este din nou singură.

Iris Jones, în vârstă de 83 de ani, a șocat o lume întreagă după ce a dezvăluit că are o relație cu un egiptean de 37 de ani, alături de care avea o viață intimă activă.

Pensionara, care s-a căsătorit cu Mohamed Ibriham la scurt timp după ce s-au cuplat, a dezvăluit acum că este singură și, mai mult de atât, ea susține că l-a înlocuit pe tinerel cu o pisică, motiv pentru care nu-i simte deloc lipsa.

Citește și: Ea, 81 de ani, el 36. Bunica celebră pe internet, declarație de dragoste pentru soț: ”Te iubesc pentru tot ceea ce ești!

„Niciodată nu mi-am imaginat că mă voi îndrăgosti de cineva mai tânăr decât mine cu 46 de ani. Am făcut-o. Am adorat totul la Mohamed, dar lucrurile au devenit complicate. Obișnuiam să avem o viață intimă grozavă, dar am sfârșit certându-ne din orice. Nu pot să fac asta. Nu am nevoie de o iubire tumultuoasă. Am 83 de ani”, a explicat femeia, potrivit Mirror.

Totodată, bunica a povestit că și-a găsit bucuria într-o pisică pe care a adoptat-o: „Am luat-o imediat după ce Mohammed s-a mutat și este companionul perfect. Nu se plânge niciodată, nu protestează, e foarte liniștită și arată bine. Sunt foarte fericită. Nici măcar nu face mizerie”, a mai spus femeia, potrivit sursei citate.

Citește și: O femeie a divorțat de șase ori, iar acum și-a refăcut viața: ”Mi-am cunoscut dragostea într-o stație de autobuz!”

Iris obișnuia să-i facă declarații pe rețelele sociale

În urmă cu un an, când relația dintre ei funcționa, Iris a făcut publică o declarație de iubire pentru partenerul ei, mărturisind că acesta îi oferă clipe de neuitat în dormitor, dar în același timp o și îngrijește cum știe mai bine.

Într-o postare pe rețelele sociale, Iris și-a exprimat dragostea pentru soțul ei, mărturisind că ”îl iubește pentru tot ceea ce e și pentru ce continuă să fie”.

”Dragostea e atunci când omul pe care-l iubești îți taie unghiile. Dragostea e atunci când omul pe care-l iubești te cară în spate după două zboruri, când liftul nu funcționează. Dragostea e atunci când omul iubit doarme pe podeaua din salon și refuză să plece până când nu știe că ești bine.”, a scris ea pe rețelele sociale.

”Te iubesc pentru tot ceea ce ești și continui să fii, Mohamed.”, a mai precizat ea.

Iris, o pensionară din Somerset, a devenit cunoscută după ce a vorbit despre viața intimă împlinită pe care o are alături de iubitul ei mai tânăr.

Etichete: iubit , iris jones

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri