Meghan Markle
Actualitate

Meghan Markle, în Los Angeles, la o gală dedicată unui spital de copii / Foto: Profimedia

Meghan Markle, simplă și elegantă, într-o rochie cu decolteu și crăpătură pe picior. Apariția care amintește de cariera ei de actriță

Meghan Markle a furat toate privirile la o gală caritabilă dedicată Spitalului de Copii din Los Angeles. Ducesa de Sussex a fost fără prințul Harry la eveniment, el fiind prins cu angajamente într-o altă parte a lumii. Într-o rochie roșie pe care a mai purtat-o o dată în public, cu decolteu și crăpătură pe picior, Meghan a amintit de aparițiile de pe vremea când era actriță, ținuta fiind mai degrabă desprinsă de pe covorul roșu al unei premiere de film, nu de la evenimente ale familiei regale britanice.

Citește și: Meghan Markle, în centrul unui scandal: „O dictatoare care îi îngrozește pe angajați, a făcut să plângă bărbați în toată firea!”

Meghan Markle
Meghan Markle, în Los Angeles, la o gală dedicată unui spital de copii / Foto: Profimedia

Soția prințului Harry s-a simțit ca la Hollywood în lumina blițurilor fotografilor care au pozat-o minute-n șir. Într-o rochie Carolina Herrera de 6000 de dolari, care i-a pus în valoare corpul subțire, Meghan a fost încântătoare.

Meghan Markle a mai purtat rochia o dată, în 2021

Hai alături de Clarke Gayford în Captura zilei și descoperă noi destinații pentru pescuit. Pe DIGI Life și DIGI Online, de luni până joi de la 20:05 !

Aceasta a mai purtat aceeași ținută acum trei ani, la un eveniment în cinstea veteranilor, însă de data aceasta a accesorizat-o diferit, renunțând la trena bufantă prinsă în talie. Și părul lăsat liber pe umeri, doar puțin coafat, se potrivește mai bine cu viața mai relaxată pe care o duce în California natală. Mulți s-au grăbit să spună că Markle urmează exemplul cumnatei sale, Kate Middleton, cunoscută pentru că poartă aceeași ținută de mai multe ori.

Citește și: Cu ce condiție ar accepta Meghan Markle să se întoarcă în Marea Britanie, dacă asta și-ar dori Harry: „Va fi nevoie de diplomație”

meghan markle si printul harry
Meghan Markle și prințul Harry, invitații de onoare ai galei date în cinstea veteranilor. / Foto: Getty Images

Fosta actriță a fost zâmbitoare și a interacționat cu copiii de la gală. Prințul Harry nu a putut să o însoțească, acesta fiind în Lesotho. Meghan a avut-o însă lângă ea pe prietena ei, Kelly McKee Zajfen, căreia i-a și fost alături când și-a pierdut fiul de 9 ani. Cele două s-au cunoscut când ducesa era căsătorită cu primul ei soț, Trevor Engelson.

Conform unor apropiați citați de Daily Mail, Harry și Meghan își doresc să aibă apariții solo la evenimente. "Ducele și ducesa și-au găsit acum ritmul și ca indivizi, nu doar din postura de cuplu. El pare mai concentrat pe activitatea sa de patronaj (sprijin acordat unor cauze, organizații sau proiecte, de obicei prin intermediul resurselor financiare, dar și prin promovare sau advocacy-n.r.), iar ea, pe parcursul său antreprenorial", a spus un prieten al celor doi.

Citește și: În spatele ușilor închise, în Africa, alături de Meghan Markle și prințul Harry: “Suntem cu adevărat fericiți”

 

Etichete: meghan markle

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri