Meghan Markle și Patrick J. Adams/ Profimedia
Divertisment

Meghan Markle și Patrick J. Adams/ Profimedia

Mesajul trimis de Meghan Markle fostului coleg din „Suits”. Ce relație au cei doi la cinci ani de la finalizarea serialului

Meghan Markle și fostul ei coleg din serialul „Suits”, Patrick J. Adams, au o legătură specială și la cinci ani de la finalizarea serialului care i-a consacrat pe amândoi. Recent, Patrick a dezvăluit că a primit un mesaj neașteptat de susținere din partea ducesei de Sussex, cu ocazia lansării podcastului său „Suits Rewatch”, în care comentează momentele importante din serialul de succes.

În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Reddit, Patrick J. Adams a mărturisit că a fost plăcut surprins de mesajul primit de la Meghan Markle, mai ales că aceasta și-a schimbat radical viața de când a renunțat la actorie pentru a se căsători cu prințul Harry în 2018.

Citește și: Cine este actorul din „Suits” care păstrează legătura cu Meghan Markle. A rupt tăcerea abia acum: „Sunt foarte fericiți!”

„Nu suntem cu adevărat în contact constant. Ea are o viață foarte diferită acum, din motive evidente și importante. Dar am primit un mesaj minunat de la ea în care era încântată de proiectul nostru și întreba cum ar putea să ne ajute”, a povestit Patrick.

Meghan, care a interpretat-o pe Rachel Zane în „Suits”, asistentă juridică și partenera personajului lui Patrick, Mike Ross, a rămas apropiată de foștii ei colegi de platou. Deși s-a distanțat de lumea actoriei, ducându-și viața în lumina reflectoarelor regale și implicându-se în numeroase activități caritabile, ea nu a uitat de prietenii și colaboratorii din perioada „Suits”.

Citește și: Câți bani ar primi Meghan Markle dacă ar juca din nou în „Suits”. Serialul ar putea avea o continuare

Patrick a explicat că mesajul ducesei l-a impresionat profund, subliniind cât de frumos este să mențină acest tip de sprijin și prietenie, în ciuda distanței și schimbărilor majore din viețile lor. „A fost atât de minunat să știu că, după atâția ani de despărțire, încă avem acest sprijin reciproc”, a adăugat actorul.

Podcastul lansat de Patrick J. Adams și colega sa din „Suits”, Sarah Rafferty, a adus o doză de nostalgie fanilor serialului, care s-a bucurat de un nou val de popularitate odată cu lansarea pe platformele de streaming. În același timp, Meghan Markle are experiență în domeniul podcasturilor, după ce a găzduit seria „Archetypes” în 2022.

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri