Meghan Markle și prințul Harry
Actualitate

Meghan Markle și prințul Harry / Foto: Profimedia

Meghan Markle și prințul Harry, criticați dur de o jurnalistă: "El e mielul dus la tăiere, neșcolit în ale lumii. Ea face totul greșit"

Tina Brown, jurnalistă și scriitoare specializată pe lumea regală britanică, le-a adus critici dure prințului Harry și soției lui, Meghan Markle.

Autoarea Tina Brown nu se ferește de cuvinte mari și dure când vine vorba de monarhie. Fostă redactor-șef la Vanity Fair, aceasta i-a criticat aspru pe Meghan Markle și pe „naivul” prinț Harry, după ce aceștia s-au retras din familia regală și au renunțat la îndatoririle lor în cadrul monarhiei.

„În Anglia, vor face constant o carieră din a-l critica pe Harry. Dar, de fapt, ceea ce trebuie să știți despre Harry este că este foarte bun în a fi prințul Harry. Tragedia în tot această situație este că el este cel mai talentat membru al familiei regale, fără îndoială, în ceea ce privește a fi prinț. Este tot ce știe să facă și este cu adevărat impecabil în asta”, a spus Brown, în vârstă de 70 de ani, în podcastul „The Ankler”.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Harry și Meghan Markle și-ar fi cumpărat o reședință în Portugalia. Jurnalistă: „Nu văd nimic bun în asta”

Prințul Harry, un "naiv", Meghan Markle, o femeie care "nu ascultă și face totul greșit"

Cu toate acestea, jurnalista a oferit perspectiva sa sinceră despre ducesa de Sussex: „Cred că el este sub influența lui Meghan. Problema cu Meghan este că are cea mai proastă judecată din toată lumea… Este 'impecabilă' în a face totul greșit… Chiar este. Este o perfecționistă în a face totul greșit… Problema ei este că nu ascultă... Are toți acești oameni, le cere părerea și apoi nu o urmează. Face ceea ce vrea. Și toate ideile ei sunt total proaste, din păcate”.

Autoarea cărții "The Palace Papers" a continuat să critice modul în care cuplul a părăsit monarhia în 2020, scrie Fox News, care-i citează declarațiile înțepătoare. „El este atât de naiv și, într-adevăr… neșcolit în ale lumii. Fiind prințul Harry, mă îndoiesc că a rezervat vreodată o masă la un restaurant. Armata a fost grozavă pentru el, iar el a fost extrem de bun și competent acolo. Asta l-a ajutat cu adevărat să devină o persoană reală”.

Brown susține că, de când Harry s-a căsătorit cu Meghan, el „este mielul dus la tăiere în această situație”. "A fost profund impresionat de Meghan. Credea că ea știe totul. Ea l-a convins că este această afaceristă inteligentă de la Hollywood care poate să vină și să-i facă staruri și tot restul. Și el a urmat-o orbește, ca un copil”.

Citește și: Meghan Markle, în centrul unui scandal: „O dictatoare care îi îngrozește pe angajați, a făcut să plângă bărbați în toată firea!”

Casa din Montecito în care vor locui prințul Harry și soția sa, Meghan Markle
Casa din Montecito în care locuiesc prințul Harry și soția sa, Meghan Markle. / Foto: Profimedia

După ce au părăsit familia regală și Marea Britanie, ducii de Sussex s-au mutat în California, unde-și cresc cei doi copii. Prințul are o relație înstrăinată cu restul familiei, inclusiv cu fratele lui, William, și cu tatăl lui, regele Charles.

Dacă despre Harry e de părere că ar putea reveni în jurul rudelor sale, pentru că "va fi întotdeauna prințul Harry, nepotul reginei și fiul Dianei", despre Meghan, Tina Brown spune că a cam rămas fără opțiuni.

Citește și: Meghan Markle regretă conflictul cu familia regală britanică. Un apropiat a rupt tăcerea: „Vrea să facă pace cu prințesa de Wales”

Intrebarea zilei

Anul acesta marcați cumva Halloween-ul?

Partenerii Nostri