Jennifer Lopez/ Profimedia
Actualitate

Jennifer Lopez/ Profimedia

Jennifer Lopez se simte „ușurată” după ce a cerut divorțul de Ben Affleck: „A fost o tortură pentru ea”

Jennifer Lopez a luat o decizie importantă și a cerut divorțul de Ben Affleck, punând astfel capăt unei căsnicii tumultuoase care a durat aproape doi ani. La aproape o săptămână după ce a depus actele, artista în vârstă de 55 de ani se simte ușurată, deși procesul nu a fost unul ușor.

Potrivit unor surse apropiate, decizia de a divorța a venit după o perioadă dificilă, în care Lopez a încercat din răsputeri să salveze relația cu actorul de 52 de ani, celebru pentru rolul său în „Batman”.

Citește și: Problemele dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck ar fi început din luna de miere. Un apropiat al acestora a dezvăluit totul

„Jennifer se descurcă cât de bine poate, dar nu a fost o decizie ușoară pentru ea. Nu a vrut să divorțeze, dar Ben a ales să se retragă din căsnicia lor și să-și continue viața, lăsând-o în urmă”, a declarat o sursă pentru People. Aceasta a adăugat că Lopez a fost „torturată” în perioada în care a așteptat, sperând că lucrurile se vor îmbunătăți între ei.

După ce a depus cererea de divorț, Jennifer pare să fie într-o stare mai bună, simțindu-se eliberată de povara emoțională. „Familia și prietenii ei sunt de acord că a fost decizia corectă. E înconjurată de multă dragoste și sprijin. O să fie bine. E puternică”, a continuat sursa.

Jennifer a ales să depună actele de divorț fără a fi reprezentată de un avocat, cel puțin pentru moment. În documentele oficiale, ea a invocat „diferențe ireconciliabile” ca motiv al separării, o decizie pe care, deși a luat-o ea, se pare că nu a fost una surprinzătoare pentru Ben. Potrivit unor surse citate de Us Weekly, cuplul discutase deja toate detaliile divorțului înainte ca Lopez să facă pasul final, decizia fiind mai degrabă una planificată decât un impuls de moment.

Citește și: Jennifer Lopez, colecție de 6 inele de logodnă de la 5 bărbați. Cât valorează dovezile de iubire ale foștilor parteneri

Jennifer și Ben s-au căsătorit într-o ceremonie intimă pe 16 iulie 2022, urmată de o a doua ceremonie la moșia lui Ben din Carolina de Sud, pe 20 august 2022. Cu toate acestea, în spatele scenei, căsnicia lor a început să se destrame, culminând cu cererea de divorț depusă la doi ani de la această a doua nuntă.

În timp ce Jennifer încearcă să-și refacă viața, se pare că Ben a fost văzut recent în compania lui Kathleen „Kick” Kennedy, fiica lui Robert F. Kennedy Jr., cu care a avut o scurtă aventură înainte de a-și reaprinde relația cu Lopez. 

„Nu au avut nicio aventură în timpul căsătoriei lui cu Jennifer, dar este interesant că, imediat după divorț, Ben s-a reconectat cu o veche cunoștință”, a declarat o sursă pentru DailyMail. 

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri