Regele Charles și regina Camilla
Actualitate

Regele Charles și regina Camilla / Profimedia Images

Regele Charles, furios către un angajat, în fața a zeci de oameni. Ce i-a spus când a văzut că nu o ajută pe soția sa, regina Camilla

Regele Charles a fost protagonistul unui moment delicat, când s-a enervat din cauza lipsei de reacții a unui angajat regal. Ba mai mult, acum a ieșit la iveală ce a spus monarhul când a văzut cum soția sa, Camilla, se chinuia să-și pună pe ea un palton. 

În vârstă de 75 de ani, regele Charles a fost vizibil iritat când a văzut că soția sa, regina Camilla, se chinuia să-și ia paltonul pe ea, în timp ce ținea o umbrelă pentru a o proteja de ploaie, iar un angajat a fost lipsit de reacție.

Regele Charles și regina Camilla

Citește și: Prima apariţie publică a prinţesei Anne după externare. Sora regelui Charles a fost spitalizată în iunie, în urma unui traumatism cranian

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:00, numai pe Digi Life!

Potrivit Daily Mail, regele Charles i-a spus soției sale să-și ducă brațul la spate, în timp ce el încerca să-i țină paltonul, iar apoi s-a întors către un angajat și i-a spus, vizbil iritat și fără să țină cont de faptul că erau zeci de persoane cu ochii pe ei: „Vino și ajut-o!”, potrivit declarațiilor făcute de Jacqui Press, expert în citirea pe buze.

În videoclipul respectiv, Camilla ține o umbrelă într-o mână și încearcă să-și ia pe ea un palton. Regele Charles, care are și el o umbrelă, încearcă să o ajute, însă aceasta întâmpină probleme. 

În cele din urmă, ea a fost ajutată de un angajat, reușind să-și pună pe ea piesa vestimentară. 

Regele Charles și regina Camilla

Citește și: Regele Charles, diagnosticat cu cancer, marchează fără fast un an de la încoronarea sa

Camilla, care împlinește 77 de ani pe 17 iulie, s-a întâlnit mai mulți oameni în St. Helier, în timpul vizitei de două zile a cuplului în Jersey.

Regele Charles al III-lea va vizita Australia şi Samoa, în timp ce se recuperează după tratamentul împotriva cancerului

Regele Charles al III-lea se pregăteşte să viziteze Australia şi Samoa în luna octombrie, un itinerar care va testa rezistenţa monarhului în timp ce se recuperează după tratamentul împotriva cancerului, scrie AP.

Călătoria, anunţată duminică de Palatul Buckingham, marchează un moment de răscruce pentru regele în vârstă de 75 de ani, care a revenit la îndatoririle publice după ce a luat o pauză în urma diagnosticării sale cu cancer la începutul lunii februarie. Decizia de a întreprinde o călătorie atât de lungă va fi văzută ca un semn al recuperării lui Charles, chiar dacă programul din Australia va fi "limitat".

Citește și: De ce Regele Charles ține mai mereu mâinile în buzunar sau la spate. Își ascunde degetele?

Vizita în Australia va fi un moment critic pentru rege, care încearcă să consolideze sprijinul pentru monarhie în ţară şi în străinătate. Călătoria va marca prima dată de când a urcat pe tron când Charles va vizita una dintre cele 14 ţări din afara Regatului Unit unde monarhul britanic rămâne şef de stat, potrivit News.ro. 

Potrivit AP, deşi va fi, fără îndoială, întâmpinat de fanii care flutură steaguri şi cântă "God Save the King", Charles va auzi, de asemenea, voci împotriva monarhiei într-o ţară în care 45% dintre alegători au susţinut, în cadrul unui referendum din 1999, crearea unei republici australiene. Partidul Laburist al prim-ministrului Anthony Albanese susţine renunţarea la monarhie, însă guvernul susţine că nu este o prioritate şi că nu există un calendar pentru un nou referendum.

Etichete: camilla , regele charles

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri