Kate Middleton și printesa charlotte
Actualitate

Kate Middleton, însoțită de fiica ei, Charlotte, la finala masculină Wimbledon 2024 / Foto: Profimedia

Reacția superbă a prințesei Charlotte când Kate Middleton a fost primită cu urale la Wimbledon. Privirea ei spune totul

Poate mai așteptată decât meciul propriu-zis din finala masculină de la Wimbledon 2024 a fost apariția în tribune a lui Kate Middleton. Prințesa de Wales, care face chimioterapie de câteva luni, după ce a fost diagnosticată cu cancer, este la al doilea eveniment pe care-l bifează de la Crăciun încoace.

Kate Middleton a pus pe ea o rochie mov într-o nuanță aprinsă, care i-a venit perfect pe trupul ei subțire, și, în ciuda temperaturilor ridicate, și-a lăsat părul liber pe spate. Nu a fost însoțită pe arena de tenis de soțul ei, prințul William, ci a bifat o ieșire ca între fete. A invitat-o pe sora ei mai mică, Pippa Middleton, dar a luat-o cu ea și pe prințesa Charlotte, fiica ei în vârstă de 9 ani. De altfel, micuța a reacționat superb când mama ei a fost aplaudată în picioare de toți spectatorii, în timp ce-și făcea drum spre locul ei. 

Citește și: De ce nu și-a pierdut Kate Middleton părul, deși face chimioterapie. Prințesa de Wales a început tratamentul în urmă cu patru luni

Kate Middleton
Kate Middleton, însoțită de fiica ei, Charlotte, dar și de Pippa Middleton / Foto: Profimedia

Urmată îndeaproape de Pippa și de Charlotte, Kate le-a zâmbit celor din public și le-a făcut cu mâna, mulțumindu-le astfel pentru primirea lor călduroasă. În tot acest timp, fiica ei a privit-o admirativ, cu toată dragostea din lume. Puștoaica, îmbrăcată cu o rochiță bleumarin cu buline albe, s-a așezat pe scaunul de lângă mama ei și a comunicat permanent cu aceasta.

Citește și: Kate Middleton, primele dezvăluiri despre starea de sănătate după ce a anunțat că are cancer: „Există zile bune și zile proaste”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Prinţesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, care urmează o chimioterapie preventivă, este o mare fană a tenisului şi patronează All England Lawn Tennis and Croquet Club Wimbledon, care găzduieşte campionatele anuale de tenis.

Kate a revenit la îndatoririle publice în iunie, la "Trooping the Colour", parada militară anuală care marchează oficial ziua de naştere a lui Charles, şi a declarat că speră să participe şi la alte evenimente pe parcursul verii.

Citește și: Socrul și nora, tot mai uniți. Regele Charles și Kate Middleton, împreună în lupta cu cancerul: “El a avut mereu respect pentru ea”

 

 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri