Demi Moore
Actualitate

Demi Moore / Profimedia Images

Demi Moore, fabuloasă la 61 de ani, într-o rochie cu spatele gol: „Trăiesc cea mai frumoasă etapă din viața mea!”

Frumusețea nu ține cont de vârstă în cazul lui Demi Moore, iar actrița în vârstă de 61 de ani a dovedit acest lucru de curând, când a fost în centrul atenției la emisiunea lui Jimmy Fallon - The Tonight Show.

În vârstă de 61 de ani, actrița a arătat fenomenal într-o rochie de culoare roz pudrat, midi, care i-a căzut lejer pe corp și pe care a asortat-o cu niște saboți cu tocuri înalte.

Demi Moore jokes that she’s single because she sleeps with her dogs every night, as she appears on The Tonight Show

Actrița a debordat de încredere și a zâmbit în timpul interviului, fără a arăta semne că ar intenționa să se oprească vreodată în ceea ce privește cariera ei. Ba mai mult, provocată de Fallon să facă un joc, actrița s-a ridicat în picioare și s-a întors cu spatele, astfel că fanii au putut să-i admire creația vestimentară cu spatele gol. 

Demi Moore shows off her incredibly toned arms as she plays Box of Lies on The Tonight Show
Experimentează istoria pământului ca o aventură dinamică și captivantă. Urmărește duminică de la 21:00 Minunile Pământului, pe Digi World. Hai să vezi în Digi Online!

Citește și: Secretul din spatele aspectului tânăr al lui Demi Moore. Suma fabuloasă pe care ar fi cheltuit-o pe operații și alte intervenții

Vorbind cu gazdele Savannah Guthrie și Hoda Kotb, Demi a reflectat asupra modului în care vede această etapă a vieții ei, pe care o consideră cea mai palpitantă de până acum: „Încerc cu adevărat să fiu cât mai prezentă și sunt entuziasmată de posibilitățile care există acum”, a spus ea, adăugând: „Definim un nou — nu aș vrea să spun generație — dar suntem ceea ce reprezintă viitorul pentru femei”.

Demi Moore jokes that she’s single because she sleeps with her dogs every night, as she appears on The Tonight Show

Actrița a vorbit, de asemenea, și despre prioritățile care s-au schimbat odată cu trecerea anilor, mai ales că fiicele ei - Rumer, Scout și Tallulah - au crescut și și-au întemeiat propriile familii.

Citește și: Are 60 de ani, e bunică, dar pare cu 20 de ani mai tânără. Demi Moore, pozată de paparazzi în costum de baie, pe iaht, în Grecia

„Copiii mei sunt mari. Am cea mai mare independență și autonomie pentru a redefini unde îmi doresc să ajung”, a declarat Demi, care a continuat să vorbească despre eventuale oportunități: „Nu știu ce mă așteaptă, dar pur și simplu sunt entuziasmată să trăiesc acest moment”.

La ce intervenții ar fi apelat Demi Moore

În afara faptului că are mare grijă de ea, mănâncă sănătos și "curat" și face mult sport, a avut parte de ajutor și din partea specialiștilor în frumusețe.

Cum era de așteptat, fosta soție a lui Bruce Willis a trecut pe la medicii esteticieni pentru a arăta atât de bine. Conform Daily Mail, aceasta a cheltuit peste 325.000 de dolari pentru "îmbunătățirile" fizice.

Demi Moore are implanturi mamare, și-a operat nasul, și-a reparat dinții și are la activ și multe proceduri antiîmbătrânire. Cu toate acestea, starul a recunoscut recent că a avut multe nesiguranțe în ceea ce privește aspectul său fizic chiar și în perioadele în care era la apogeul carierei și accepta să apară îmbrăcată sumar sau chiar goală.

În 1996, Demi Moore a trecut printr-un implant mamar, chiar înainte de filmul "Striptease", în care a apărut nud.

Citește și: Demi Moore, subțire și în formă, în costum de baie alb, cu nepoțica de mână. E bunică, dar ține pasul cu fiicele ei

Demi Moore
Demi Moore, septembrie 1996/ Foto: Profimedia

În 2021, când a apărut pe podiumul de modă la prezentarea Fendi, Demi Moore a născut intense speculații. Pomeții ei arătau total diferit, la fel și buzele. Actrița a fost greu de recunoscut la evenimentul ținut în Paris. Pe rețelele sociale au curs păreri despre transformarea sa. Unii au pus-o pe seama intervențiilor estetice, alții pe seama machiajului.

Demi Moore de nerecunoscut

Chirurgul estetician Mark Solomos crede că actrița a început să facă operații estetice de tânără și că apoi și-a menținut aspectul cu intervenții minore. Acesta a lăudat "incredibila ei structură osoasă" și a spus că Demi ar fi umblat la buze și la pomeți, dar că e posibil să-și fi făcut și blefaroplastie și un lifting facial și la nivelul gâtului. Aspectul ei tânăr poate fi datorat și injecțiilor cu botox din jurul ochilor.

 

Etichete: demi moore

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri