demi moore
Divertisment

Demi Moore, în 1985, 2002 și 2024 / Foto: Profimedia

Secretul din spatele aspectului tânăr al lui Demi Moore. Suma fabuloasă pe care ar fi cheltuit-o pe operații și alte intervenții

În ultimii ani, Demi Moore pare că a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe. E din ce în ce mai în formă, suplă, iar chipul fără riduri nu pare în niciun caz cel al unei femei cu 61 de ani în buletin. În afara faptului că are mare grijă de ea, mănâncă sănătos și "curat" și face mult sport, a avut parte de ajutor și din partea specialiștilor în frumusețe.

Cum era de așteptat, fosta soție a lui Bruce Willis a trecut pe la medicii esteticieni pentru a arăta atât de bine. Conform Daily Mail, aceasta a cheltuit peste 325.000 de dolari pentru "îmbunătățirile" fizice.

Citește și: Demi Moore, subțire și în formă, în costum de baie alb, cu nepoțica de mână. E bunică, dar ține pasul cu fiicele ei

Demi Moore
Demi Moore, septembrie 1986 / Foto: Profimedia

Demi Moore are implanturi mamare, și-a operat nasul, și-a reparat dinții și are la activ și multe proceduri antiîmbătrânire. Cu toate acestea, starul a recunoscut recent că a avut multe nesiguranțe în ceea ce privește aspectul său fizic chiar și în perioadele în care era la apogeul carierei și accepta să apară îmbrăcată sumar sau chiar goală.

Citește și: Are 60 de ani, e bunică, dar pare cu 20 de ani mai tânără. Demi Moore, pozată de paparazzi în costum de baie, pe iaht, în Grecia

Operațiile estetice ale lui Demi Moore

În 1996, Demi Moore a trecut printr-un implant mamar, chiar înainte de filmul "Striptease", în care a apărut nud.

Demi Moore
Demi Moore, septembrie 1996/ Foto: Profimedia

În 2021, când a apărut pe podiumul de modă la prezentarea Fendi, Demi Moore a născut intense speculații. Pomeții ei arătau total diferit, la fel și buzele. Actrița a fost greu de recunoscut la evenimentul ținut în Paris. Pe rețelele sociale au curs păreri despre transformarea sa. Unii au pus-o pe seama intervențiilor estetice, alții pe seama machiajului.

Demi Moore de nerecunoscut

"Nici nu-mi dădeam seama că este Demi Moore"; "E vorba de fillere sau de o conturare oribilă?"; "Fața ei nu arată în regulă, dar nu-mi dau seama dacă e de la operații sau makeup artistul a făcut ceva ciudat", scriau internauții atunci.

Chirurgul estetician Mark Solomos crede că actrița a început să facă operații estetice de tânără și că apoi și-a menținut aspectul cu intervenții minore. Acesta a lăudat "incredibila ei structură osoasă" și a spus că Demi ar fi umblat la buze și la pomeți, dar că e posibil să-și fi făcut și blefaroplastie și un lifting facial și la nivelul gâtului. Aspectul ei tânăr poate fi datorat și injecțiilor cu botox din jurul ochilor.

De-a lungul carierei sale, Demi Moore a apărut într-o mulțime de scene nud și a pozat astfel și pe copertele unor reviste. Însă, aceasta a mărturisit că a avut nesiguranțele ei în ceea ce privește aspectul corpului său și că a acceptat toate acele momente în care a apărut goală pentru a încerca să le învingă.

Citește și: Renașterea lui Demi Moore. La 61 de ani, actrița predă o inedită lecție de stil și rafinament. 7 momente șic de la Cannes 2024

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri