Demi Moore
Divertisment

Demi Moore, în filmul "The Substance" / Foto: Profimedia

Demi Moore, subțire și în formă, în costum de baie alb, cu nepoțica de mână. E bunică, dar ține pasul cu fiicele ei

Zilele trecute a fost sărbătoare în familia lui Demi Moore. Scout, fiica ei mijlocie, pe care o are cu Bruce Willis, a împlinit 33 de ani. Cu această ocazie, actrița și cele trei fete ale sale, dar și singura ei nepoțică au petrecut într-o escapadă de weekend.

Citește și: N-a avut nevoie de cabină de probă. Scout, fiica lui Demi Moore, s-a schimbat de haine în văzul lumii, într-un magazin

Demi Moore pare cu decenii mai tânără decât vârsta ei din buletin. La 61 de ani, ține încă bine pasul cu fiicele ei, iar acestea adoră să o aibă în preajmă. Tocmai de aceea au mers toate, dar și câțiva prieteni, și s-au distrat în apropierea unui lac de munte. S-au bălăcit, au stat la soare și au depănat povești.

Demi a purtat un costum de baie alb, din două piese, care i-a lăsat la vedere și decolteul, și picioarele, și mijlocul. Ea s-a concentrat, însă, pe nepoțica sa de un an și trei luni, Louetta, pe care a ajutat-o să facă pași pe ponton. Mama micuței Lou, Rumer, fiica cea mare a lui Moore și a lui Bruce Willis, a surprins momentul și l-a postat pe Instagram.

demi moore
Demi Moore și nepoțica ei, Louetta / Foto: Instagram

Prima și deocamdată singura nepoțică a lui Moore s-a arătat încântată să meargă ajutată de bunica ei celebră. Îmbrăcată în roz, cu pălăriuță care să o protejeze de soare, Louetta a schițat zâmbete dulci.

Citește și: 61 de ani? Demi Moore le face “concurență” fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie

Demi le face "concurență" fiicelor pe care le are cu Bruce Willis, fiind în formă maximă. Pare mai degrabă sora celor trei, nu mama lor cu 30 de ani mai mare.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri