meghan markle si printul harry
Actualitate

Meghan Markle și prințul Harry își spun partea lor de adevăr într-o serie documentară. / Foto: Profimedia

Ultimul lucru pe care l-a spus Meghan Markle înainte de a părăsi Familia Regală. Soția prințului Harry a izbucnit în lacrimi

Meghan Markle a izbucnit în lacrimi în momentul în care și-a luat rămas bun de la personalul Palatului Buckingham, înainte de a părăsi pentru totdeauna Familia Regală. Înainte de plecarea sa din Marea Britanie, Meghan a avut un ultim angajament oficial în cadrul unei întâlniri private cu cercetătorii Asociației Universităților din Commonwealth, unde a ținut un discurs emoționant și și-a exprimat regretul față de evoluția evenimentelor.

Potrivit lui Omid Scobie, coautor al cărții „Finding Freedom”, care documentează viața cuplului regal, Meghan a făcut un comentariu sfâșietor în timpul acestui eveniment. În momentul în care și-a îmbrățișat pentru ultima oară echipa de la Palatul Buckingham, Meghan a spus cu lacrimi în ochi: „Nu trebuia să fie așa.” Aceste cuvinte au reflectat tristețea profundă a ducesei pentru modul în care s-au desfășurat lucrurile și pentru decizia inevitabilă de a părăsi Familia Regală.

Citește și: Meghan Markle regretă conflictul cu familia regală britanică. Un apropiat a rupt tăcerea: „Vrea să facă pace cu prințesa de Wales”

Scobie a relatat că angajații care au fost alături de cuplu încă de la început au fost la fel de emoționați, considerând că ceea ce trebuia să fie o poveste fericită – cu un cuplu îndrăgostit, căsătorit, servind Regina – s-a încheiat brusc, cu plecarea lor din țară.

Pe lângă această confesiune, Meghan i-a spus unui prieten apropiat: „Am renunțat la întreaga mea viață pentru această familie”, subliniind sacrificiile pe care le-a făcut pentru a se integra în viața regală. Ea a menționat că a fost dispusă să facă orice era nevoie pentru a se adapta, însă circumstanțele au dus la decizia sa și a prințului Harry de a renunța la rolurile lor de membri seniori ai Familiei Regale și de a începe o nouă viață în afara Regatului Unit.

Citește și: Ce poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

Cuplul și-a făcut ultima apariție publică ca membri ai Familiei Regale pe 9 martie 2020, la ceremonia de Ziua Commonwealth-ului de la Westminster Abbey, alături de Regină și alți membri ai familiei. În acea zi, Meghan Markle a părăsit Marea Britanie cu un zbor comercial, îndreptându-se spre Canada. 

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri