Meghan Markle/ Profimedia
Actualitate

Meghan Markle/ Profimedia

Abia a împlinit 43 de ani, dar Meghan Markle are deja un cadou promis pentru când va împlini 50 de ani. Ducesa a dezvăluit totul

Meghan Markle și-a sărbătorit recent cea de-a 43-a aniversare, dar deja are un cadou special promis pentru ziua ei de naștere când va împlini 50 de ani. Într-un clip redescoperit dintr-o emisiune din 2021, ducesa de Sussex și comedianta Melissa McCarthy au discutat despre modalități neobișnuite de a marca aniversarea lui Meghan.

În timpul acestei discuții, Melissa a sugerat mai multe idei pentru a sărbători ziua de naștere a lui Meghan, inclusiv o petrecere pe iaht și o reuniune a distribuției din serialul „Suits”, unde Meghan a jucat rolul asistentei juridice Rachel. Totuși, acestea au fost respinse. La un moment dat, Melissa a propus ideea unui tatuaj pereche, spunând că ar putea să-și facă tatuaje potrivite care să simbolizeze prietenia lor. Meghan a glumit, spunând: „Știi că am deja ceva asemănător pe spate”, adăugând că poate vor păstra această idee pentru când va împlini 50 de ani.

Citește și: Meghan Markle regretă conflictul cu familia regală britanică. Un apropiat a rupt tăcerea: „Vrea să facă pace cu prințesa de Wales”

De asemenea, în același videoclip, Meghan și-a exprimat dorința de a-și încuraja prietenii să doneze 40 de minute din timpul lor pentru a ajuta femeile care și-au pierdut locurile de muncă din cauza pandemiei, subliniind angajamentul ei de lungă durată pentru egalitatea de gen și feminism.

Deși nu se știe exact cum își va sărbători Meghan cea de-a 43-a aniversare, anul trecut ea și prințul Harry fost văzuți la un restaurant italian de lux din Montecito, California, alături de un prieten. Restaurantul, Tre Lune, este cunoscut pentru că este frecventat de celebrități, inclusiv de Kourtney Kardashian.

Prințul Harry, adevăratul motiv pentru care nu o aduce pe Meghan Markle în Marea Britanie

Într-un nou interviu, ducele de Sussex a vorbit despre adevăratul motiv pentru care Meghan Markle nu l-a însoțit în vizitele oficiale pe care le-a efectuat în țara sa natală.

„Încă este periculos și e nevoie doar de un lup singuratic, o singură persoană care citește aceste lucruri (n.r. negative despre Markle) să acționeze asupra a ceea ce a citit”, a spus Harry într-un interviu acordat jurnaliștilor de la televiziunea publică britanică ITV, potrivit People, el continuând: „Indiferent că este vorba despre un atac cu un cuțit ori cu acid, toate aceste lucruri reprezintă o îngrijorare reală pentru mine”. 

Citește și: Tatăl lui Meghan Markle a dezvăluit singurul regret pe care îl are în relația cu ducesa de Sussex: „Am crezut că va fi mereu acolo”

„Este unul dintre motivele pentru care nu-mi voi aduce soția în această țară”, a mai declarat Harry.

În 2022, Neil Basu, fostul șef al al diviziei pentru contraterorism din cadrul poliției londoneze, a declarat că au existat amenințări reale la adresa vieții ducesei de Sussex în perioada în care aceasta a locuit în Marea Britanie.

„Am avut echipe care le-au investigat. Oameni au fost trimiși în judecată pentru acele amenințări”, a declarat oficialul londonez la momentul respectiv.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri