meghan markle si printul harry
Actualitate

Prințul Harry și Meghan Markle, alături de restul familiei regale la funeraliile reginei Elisabeta a II-a. / Foto: Profimedia

Prințul Harry, adevăratul motiv pentru care nu o aduce pe Meghan Markle în Marea Britanie: „Reprezintă o îngrijorare pentru mine!”

Prințul Harry, ducele de Sussex în vârstă de 39 de ani, a dezvăluit care este motivul pentru care nu o aduce pe Meghan Markle în Marea Britanie.

Într-un nou interviu, ducele de Sussex a vorbit despre adevăratul motiv pentru care Meghan Markle nu l-a însoțit în vizitele oficiale pe care le-a efectuat în țara sa natală.

Citește și: Regele Charles ar fi în discuții pentru a-l vizita pe Harry în SUA. De ce se împotrivesc prințul William și regina Camilla

Experimentează istoria pământului ca o aventură dinamică și captivantă. Urmărește duminică de la 21:00 Minunile Pământului, pe Digi World. Hai să vezi în Digi Online!

„Încă este periculos și e nevoie doar de un lup singuratic, o singură persoană care citește aceste lucruri (n.r. negative despre Markle) să acționeze asupra a ceea ce a citit”, a spus Harry într-un interviu acordat jurnaliștilor de la televiziunea publică britanică ITV, potrivit People, el continuând: „Indiferent că este vorba despre un atac cu un cuțit ori cu acid, toate aceste lucruri reprezintă o îngrijorare reală pentru mine”. 

Meghan Markle și prințul Harry/ Profimedia
Meghan Markle și prințul Harry/ Profimedia

„Este unul dintre motivele pentru care nu-mi voi aduce soția în această țară”, a mai declarat Harry.

Citește și: Imagini adorabile cu prințesa Kate și copiii ei. Prima apariție în public a soției prințului William, după diagnosticul de cancer

În 2022, Neil Basu, fostul șef al al diviziei pentru contraterorism din cadrul poliției londoneze, a declarat că au existat amenințări reale la adresa vieții ducesei de Sussex în perioada în care aceasta a locuit în Marea Britanie.

„Am avut echipe care le-au investigat. Oameni au fost trimiși în judecată pentru acele amenințări”, a declarat oficialul londonez la momentul respectiv.

Meghan Markle nu a mai fost în Marea Britanie de la moartea reginei Elisabeta a II-a

Până acum, Harry a pierdut acțiunile deschise în justiția britanică privind asigurarea securității sale, autoritățile de la Londra argumentând că el nu mai îndeplinește niciun rol oficial în statul britanic sau familia regală după ce s-a mutat în Statele Unite cu familia sa în 2020.

De atunci, Meghan Markle a efectuat câteva deplasări în Marea Britanie, ultima dintre ele a fost cu aproape doi ani în urmă. Ea a participat atunci alături de soțul ei la funeraliile reginei Elisabeta a II-a.

Ce avere au prințul Harry și Meghan Markle

Potrivit rapoartelor, Harry și Meghan au o avere netă de 60 de milioane de dolari (48 de milioane de lire sterline), în ciuda renunțării la rolurile lor de membri ai familiei regale în 2020 și a rambursării costurilor renovării Frogmore Cottage, fosta lor reședință din Windsor.

Citește și: Ce le-ar fi cerut Kate Middleton și soțul ei lui Harry și Meghan Markle, după ce prințesa de Wales a fost diagnosticată cu cancer

Conacul în care aceștia locuiesc este estimat la 14 milioane de dolari (11 milioane de lire sterline), aflându-se în apropierea unor personalități precum Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres și Katy Perry. De asemenea, după mutarea în Statele Unite, cuplul a semnat contracte profitabile cu diferite companii. În 2020, au semnat un acord cu Netflix, evaluat la aproximativ 100 de milioane de dolari (80 de milioane de lire sterline), un alt acord cu Penguin Random House pentru o serie de cărți, pentru care au primit un avans de 20 de milioane de dolari (17 milioane de lire sterline) și un contract de podcast cu Spotify, evaluat la 25 de milioane de dolari (18 milioane de lire sterline).

Înainte de a se căsători cu prințul Harry, Meghan Markle avea o avere estimată la 5 milioane de dolari (3,5 milioane de lire sterline), acumulată după rolul din serialul de succes „Suits”, care i-a adus un venit de 50.000 de dolari pe episod (37.000 de lire sterline).

Citește și: Reacție dură după mesajul transmis de Harry și Meghan Markle pentru Kate Middleton, bolnavă de cancer: Nu are nevoie de consolarea lor
 
În plus, Meghan Markle se pregătește să lanseze brandul American Riviera Orchard. Acesta va include o gamă variată de produse, de la parfumuri și săpunuri până la produse cosmetice și produse pentru îngrijirea pielii.

Etichete: marea britanie , harry , meghan

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri