Pe cât de bine arată, pe atât de bine gătește. Anna Lesko nu pierde nicio ocazie pentru a-și arăta talentul în bucătărie, astfel că, artista a postat o nouă rețetă pe rețelele de socializare, perfectă pentru masa tradițională de Paște.
Într-un videoclip postat pe canalul său de Youtube, cântăreața le-a arătat fanilor cum pregătește ea un drob de pui tradițional, gustos și aromat, numai bun de pus pe masă în ziua Paște. Anna a început rețeta cu prezentarea ingredientelor:
Citește și: Top cele mai căutate rețete de Paște. Ce nu trebuie să lipsească de pe masă în Duminica Paștelui
- 1 kg de ficat de pui fiert
- 500 grame de pipote și inimi de pui fierte
- 500 grame de carne de curcan fiartă
- 4 legături de ceapă verde
- 5 bucăți de ceapa călită
- 6 ouă
- 4 legături de mărar
- 4 legături de pătrunjel
- 250-500 ml de apă în care a fiert carnea de curcan
- sare, piper
- 4 ouă fierte
Ulterior, artista a explicat cum pregătește totul pentru a forma drobul de pui. Aceasta a tocat carnea și organele de pui și le-a amestecat cu cele șase ouă crude, dar și cu ceapa călită, ceapa verde și verdeața. În timp ce amesteca toată compoziția, Anna a specificat că este nevoie de mai multă zeamă, astfel că, aceasta a pus puțină apă în care a fiert carnea de curcan, pentru ca drobul să nu fie prea uscat.
Citește și: Ouă vopsite de Paște. Cum au devenit o tradiție. 15 modele de ouă pictate ori încondeiate
Aceasta a amestecat totul și a așezat într-o tavă de cozonac un strat din compoziție, l-a aranjat bine cu o lingură și a pus două ouă fierte, fără coajă, în mijlocul tăvii. Ulterior, a adăugat și al doilea strat de compoziție. Arista a făcut același lucru și în a doua tavă. La final, aceasta a adăugat tăvile la cuptorul preîncălzit la 180 de grade, pentru 50-60 de minute.