Zendaya/ Profimedia
Divertisment

Zendaya/ Profimedia

Zendaya, siluetă de model într-o rochie lungă din piele. Piesa vestimentară i-a scos în evidență decolteul și talia de viespe

Zendaya a atras toate privirile într-o rochie lungă din piele vișinie, când l-a însoțit pe iubitul ei, Tom Holland, la lansarea noii sale beri fără alcool, în New York. Actrița de 28 de ani a strălucit într-o creație elegantă și sofisticată, care i-a subliniat decolteul și talia de viespe. Ținuta a fost completată de o pereche de pantofi cu toc înalt.

Tom, la rândul său, și-a asortat ținuta cu rochia partenerei sale, purtând un tricou vișiniu împreună cu o pereche de pantaloni negri eleganți. În timpul evenimentului. desfășurat la hotelul de patru stele Nine Orchard din Manhattan, Zendaya a stat alături de Tom pentru a-l susține în această nouă aventură antreprenorială.

Tom Holland leads Zendaya through the fan crowd as they return to the Hotel in NYC

Citește și: Zendaya a recreat un look emblematic al lui Cher, într-o rochie aurie care a lăsat multă piele la vedere. A strălucit și a primit laude

Berea fără alcool creată de Tom reprezintă o realizare personală pentru actorul de 28 de ani, care a renunțat la alcool în urmă cu trei ani. Decizia de a deveni sobru a fost inițial parte a unei provocări, „Dry January,” însă aceasta a evoluat într-un stil de viață care l-a ajutat să se redescopere. Holland a recunoscut că renunțarea la alcool i-a oferit o nouă perspectivă asupra vieții și încredere în sine. Pe site-ul brandului său, el descrie această bere premium drept „standardul de aur” al categoriei, subliniind că aceasta nu este doar o alternativă la alcool, ci un produs de sine stătător, dezvoltat cu ajutorul maestrului berar Grant Wood.

Zendaya/ Profimedia
Zendaya/ Profimedia

În timpul lansării, actorul a vorbit despre sprijinul constant pe care l-a primit de la Zendaya și de la cei dragi, subliniind cât de important a fost pentru el să aibă alături persoane care îl încurajează în deciziile sale. Relația dintre Zendaya și Tom, oficializată public în 2021, continuă să fie apreciată de fani, aceștia fiind văzuți frecvent susținându-se reciproc în proiectele personale și profesionale.

Citește și: Zendaya, ca un supermodel al anilor '80, la Paris. În dresuri plasă și o fustă foarte scurtă, și-a lăsat picioarele perfecte la vedere

Cei doi actori au devenit faimoși încă din 2017, de la prima lor colaborare în „Spider-Man: Homecoming.” Fanii sunt în așteptarea confirmării dacă Zendaya își va relua rolul de MJ în viitorul film din seria Spider-Man, a cărui filmare este planificată pentru vara anului 2025.

Etichete: tinuta , zendaya , silueta , rochie

Intrebarea zilei

Anul acesta marcați cumva Halloween-ul?

Partenerii Nostri