Zendaya
Moda

Zendaya, superbă la Săptămâna Modei de la Paris / Foto: Profimedia

Zendaya, ca un supermodel al anilor '80, la Paris. În dresuri plasă și o fustă foarte scurtă, și-a lăsat picioarele perfecte la vedere

Fiecare apariție a Zendayei la un eveniment este așteptată cu mare interes de revistele glossy. Actrița are cele mai interesante ținute de fiecare dată. La Săptămâna Modei de la Paris, starul din "Euphoria" și "Dune" a avut un look care a amintit de supermodelele din anii '80.

Un sacou negru cu umeri supradimensionați, revere albe și cambrat pe talie a fost asociat cu o fustă tip balon de culoare crem, dresuri plasă și pantofi negri, clasici, cu toc înalt. Conform Teen Vogue, ținuta ei a fost o combinație perfectă între o femeie de carieră și o vedetă pop de acum 40 de ani, reinterpretată cu ajutorul fustei balon din anii 2000. Un ruj roșu și o coafură cu volum au completat look-ul pozat minute-n șir, din toate unghiurile, de fotografii de la eveniment. 

Citește și: E bogată și iubită, dar nu a avut o copilărie tipică. Zendaya, de mică sursa de venit a familiei: “Împinsă într-o poziție de adult”

Zendaya
Zendaya, superbă la Săptămâna Modei de la Paris / Foto: Profimedia

Înaltă, cu spatele drept și un mers sigur, Zendaya a fost înconjurată de o "armată" de stiliști care s-au asigurat că aceasta arată perfect.

Zendaya dă de multe ori tonul în modă și lucrează perfect cu stilistul ei, Law Roach, care are grijă ca actrița de 28 de ani să arate impecabil și să iasă în evidență oricât de multe vedete ar fi în preajma ei.

Citește și: Din față părea o ținută banală, dar când s-a întors cu spatele, Zendaya a atras toată atenția. Actrița dă trendul în modă

Zendaya a devenit principala sursă de venit a familiei sale de la o vârstă fragedă

Celebră, iubită și bogată, Zendaya a reușit, până la această vârstă, să bifeze performanțe notabile. A jucat în unele dintre cele mai profitabile pelicule ale ultimilor ani, de la "Spider-Man: Homecoming" la "Dune". Debutul a venit mai devreme, în producții Disney, așa că a muncit întreaga ei adolescență. 

"Nu știu cât de mult chiar am avut de ales", a declarat actrița pentru Vogue, cu câteva luni în urmă. "Am sentimente complicate când vine vorba despre copii, faimă, a fi în ochii publicului sau a fi un copil-actor. Am văzut o mulțime de cazuri în care aceste lucruri au fost dăunătoare. Cred că de abia acum, adult fiind, încep să-mi dau seama: 'Ok, stai puțin, am făcut doar ceea ce am știut și asta (actoria-n.r.) este tot ceea ce am știut mereu'", a completat ea, lăsând să se înțeleagă că regretă că nu a avut parte de o copilărie normală, dar că lumina reflectoarelor i-a adus și beneficii la care altfel nu ar fi putut ajunge, inclusiv o sursă importantă de venit.

Citește și: Zendaya, senzuală într-o ținută cu un top minuscul, pantaloni scurți și cizme cu toc, la Paris. Foto de 4 milioane de like-uri

"De abia acum aproape trec prin faza de adolescentă capricioasă, pentru că nu am avut timp să fac asta înainte. M-am simțit de parcă am fost împinsă într-o poziție de adult. Devenisem susținătorul financiar al familiei mele de foarte devreme. Au existat multe inversări de rol și așa am ajuns să mă maturizez" , a mai declarat Zendaya. 

Populara actriță, admirată și pentru stilul ei vestimentar și pusă mereu pe lista celor mai bine îmbrăcate vedete, a mărturisit și că a simțit că trebuie să fie "această ființă perfectă care să fie tot ceea ce are nevoie toată lumea, care să se ridice la înălțimea acelor așteptări".

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri