Victoria Beckham, la Săptămâna Modei de la Paris/ Profimedia
Divertisment

Victoria Beckham, la Săptămâna Modei de la Paris/ Profimedia

Victoria Beckham, într-un costum alb cu un decolteu amețitor. Vedeta a fost în centrul atenției la Săptămâna Modei de la Paris

Victoria Beckham a strălucit din nou pe scena internațională a modei, fiind în centrul atenției la Săptămâna Modei de la Paris. Designerul de modă în vârstă de 50 de ani a impresionat cu un costum alb elegant, care i-a pus în evidență silueta. Evenimentul din capitala modei a reunit vedete și creatori de renume, iar Victoria Beckham a reușit să se evidențieze printr-o alegere vestimentară deosebită.

Pentru apariția sa, Victoria a optat pentru un costum alb impecabil, cu linii simple și croială perfectă, care i-a subliniat formele. Elementul care a atras atenția tuturor a fost decolteul amețitor al sacoului său. Soția fostului fotbalist David Beckham a demonstrat din nou că simplitatea bine calculată poate fi cheia unui stil sofisticat, reușind să îmbine cu succes senzualitatea cu rafinamentul.

Victoria Beckham, la Săptămâna Modei de la Paris/ Profimedia
Victoria Beckham, la Săptămâna Modei de la Paris/ Profimedia

Citește și: David și Victoria Beckham, îmbrăcați cu hainele pe care le-au purtat în ziua nunții în urmă cu 25 de ani. Cum arată cei doi

Victoria Beckham, la Săptămâna Modei de la Paris/ Profimedia
Victoria Beckham, la Săptămâna Modei de la Paris/ Profimedia

Look-ul ei a fost completat cu accesorii discrete, care au pus în valoare ansamblul. Victoria a purtat bijuterii fine aurii, iar machiajul său a fost unul natural, cu un accent pe buze și ochi. Părul a fost aranjat lejer, într-o coadă la spate, având câteva șuvițe care i-au încadrat fața și i-au dat o notă de naturalețe. 

Cum se menține în formă Victoria Beckham

Încă de când era în trupa pop de fete, Victoria era renumită pentru stilul ei de viață. Acum, în vârstă de 50 de ani, creatoarea de modă a mărturisit că disciplina alimentară și sportivă reprezintă cheia felului în care arată și se simte. Conform Mirror, acest regim strict implică un antrenament de două ore în fiecare zi.

Pentru ea nu e o corvoadă, ci din contră: "Așa sunt cea mai fericită. Aștept multe de la corpul meu".  Își începe fiecare zi foarte devreme, înainte de ora 6, cu o tură de alergare de 7 kilometri pe bandă, "un mix de mers rapid în urcare, jogging și alergare", acela fiind și singurul moment în care se uită la televizor.

Citește și: Modul uimitor în care Victoria Beckham își păstrează hainele și gențile de designer. Are un seif special cu temperatură controlată

Apoi își face timp pentru a o pregăti pe Harper, fiica ei de 13 ani, de școală, înainte de a se întâlni cu antrenorul ei personal pentru încă o oră de sport. În timpul acestei sesiuni țintește diverse zone ale corpului. Ea a detaliat, spunând: "30 de minute picioare, 30 de minute brațe și tonifiere, apoi planks pentru abdomenul meu. Mă antrenez în fiecare zi când sunt acasă. Face parte din ceea ce sunt acum și îmi place foarte mult asta".

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri